Dr. Roshal beson se ilaçe për fëmijët duhet të jetë e lirëRezultati ishte një grup i dispozitave - hapat që duhen ndërmarrë për mjekësinë tonë ishte më mirë dhe më të përballueshme. Këtu janë detyrat kryesore që Leonid Roshal formuluara.

  • Rritja e fondeve për shëndetin në 6% të PBB-së dhe të bëjë shtet dhe kujdesi shëndetësor komunal absolutisht falas, kështu që nuk ishte i qartë dhe implicit kujdes Pagesa.
  • Rritja e qasjes në kujdesin shëndetësor mjekësor mbi një bazë pacient i jashtëm. Bëni drogë pa recetë për fëmijët nën dymbëdhjetë vjet të familjeve të varfëra, dhe disa ilaçe për qytetarët e punuar përhapjen moshës për gjysmën e vlerës së tyre.

  • Shkatërrojë mungesë të mjekëve, veçanërisht duke rritur pagat dhe përfitimet sociale të sistemit shërim.
  • Rritja e pagave të fakultetit të universiteteve mjekësore dhe farmaceutike dhe kolegje në të paktën gjysma, dhe vënë në përdorim një sistem të kredive të vazhdueshme të lira arsimore.
  • Për të ringjallur praktikën e shqyrtimit vjetor klinik të të punësuarve në vendin e punës.
  • Për të kryer fushatë masive të informimit publik në lidhje me përfitimet e një jetese të shëndetshme. Zbaton antytyutyunovi rreptë, anti-alkool dhe programin anti-drogës.
  • "Shëndeti i popullit tonë - burimi më i rëndësishëm i vendit, janë thelbësore për përparimin e prosperitetit social dhe ekonomik dhe sigurinë kombëtare.


    Dhe është e nevojshme që zyrtarët e zgjedhur në mënyrë të qartë e di se çfarë ne presim prej tyre, ajo që ne shpresojmë atë që interesat e popullit që ata përfaqësojnë në Asambleja Ruse, "- Leonid Roshal thekson.