Gati për të krijoj dukshme në femra gjatë
Ecje e bukur është shenjë dalluese e çdo gruaje.
Aftësia për të ecin siç duhet parandalon rri shtrembër visually rrit gjoksin dhe
forcon mollaqe dhe efekte të dobishme për organet e brendshme.
Gjatë
ne e dimë se ekziston një lidhje e ngushtë midis ecje dhe cilësinë e femrave
Jeta seksuale, si aftësi për të pasur një orgazmë është drejtpërdrejt e lidhur me
Si muskujt e legenit dhe aftësinë për të ecur lehtë dhe të bukur. Përveç kësaj,
burrat e kursit mund të identifikojnë gratë pikut pjellorisë - një kohë kur ajo
më shumë gjasa për të marrë barrë. Ky përfundim Gjermanisht
Shkencëtarët nga Universiteti Göttingen pas një seri eksperimentesh.

Gjatë një eksperiment shkencor rreth 200 burra
ofroi për të parë video incizim të lëviz trydtsyatysekundnyy valle dhe 48
femrat e reja. Fytyrat dhe shifra errësuar gratë se burrat nuk mund të zgjidhnin
në apel vizuel, ekran ishte vetëm silueta të dukshme. Kjo
Eksperimenti u krye dy herë: një herë gjatë ovulacionit femrat, dhe i dytë
vetëm në momentin kur shanset për të krijoj gratë ishin të gjithë më poshtë. Si rezultat i
Studimi zbuloi se pothuajse të gjithë burrat më tërheqëse
i quajtur ato gra që kanë pasur një pik ovulacionit. Dhe njerëzit nuk janë tërhequr
vallet dhe joshëse hips femra lëvizjet gjatë ecje normale.


Ai gjithashtu u bë e qartë se shumica e grave nuk e kuptojnë
rritur atraktivitetin e saj për seksin e kundërt, në varësi të ciklit menstrual, dhe jo qëllimisht mund të filloni duke ecur ritmin "të veçantë". Të gjithë
ndodh në nivelin e instikteve kur të favorshme për periudhën konceptim femra
lëvizjet e tyre të tërhequr meshkujt për çiftëzimit, ajo shpesh nuk e bëri
I vetëdijshëm. Ndoshta e gjithë kjo është origjina evolucionar. Shkencëtarët gjermanë
vënë përpara një teori që gruaja gjatë ovulacionit bën një set
lëvizjet e caktuara të hips, në të cilat burrat kaluar special
Sinjalet që ngasin zgjedhjen më të fortë seksuale të grave për takim.