Zgjedhja e një mjek për fëmijën tuaj


 • Ku për të gjetur një pediatrin
 • Në pediatri
 • Mundësi të tjera

 • Një avantazh i madh i kohën e sotme - një mundësi
  zgjedhje. Një grua mund të zgjidhni obstetër-gjinekologu yt i cili do të
  shikojnë shtatzëninë e saj, preferojnë një mënyrë apo një tjetër
  përgatitje për lindjen e fëmijës, mund të vendosë që më parë nga spitali. Dhe tani
  Së fundi ka dritë në të shumëpritur mrekulli - fëmijën tuaj. Shumë nga
  Ne duhet të gjejmë një mjek që do shikojnë fëmijën tuaj për të
  lindjes. Duke zgjedhur një pediatër për fëmijën duhet të vijë me të gjithë
  përgjegjësi, dhe të bëjë atë edhe më e rëndësishme në qoftë se ne të parëlindurit.
  Marina Lantsburh.

  Këshillimi Psikologji, 12 vjet më vete
  Materniteti dhe 9 vjet përvojë me prindërit e rinj zhvilluar e saj
  Kriteret për zgjedhjen e një doktor, dhe që ndan me lexuesit tanë.


  Ku për të gjetur një pediatrin

  Disa nëna i njohur në spital me të mirë
  neonatolgët, duan fëmijën e tyre të shikuar atë më tej.
  Megjithatë, ju lutem vini re se neonatolgët janë ekspertë
  të sapolindur dhe të ndjekin-up i fëmijës mundeni
  Pediatër nevojë për më shumë përgjithësues. Ju mund të nënshkruajë një kontratë me
  Kompania e sigurimit ose qendrën mjekësore për abonim
  shërbimit gjatë vitit. Kontrata është treguar përgjithësisht


  Numri i vizitave të planifikuara dhe specialistëve pediatrike, sjellja
  vaksinimet dhe studimet laboratorike, ambulancë
  asistencë. Megjithatë, kjo marrëveshje nuk është i lirë, kështu që futeni
  ka kuptim vetëm kur fëmija nuk është i shëndetshëm dhe nevojat
  vëzhgimi i vazhdueshëm i aftë.
  Nëse ju keni një fëmijë të shëndetshëm,
  ju mund të kurseni të holla duke iu referuar pediatër në një ngastër
  Qarkut klinikë pediatrike. Gjeni një mjek mund edhe rekomandim
  mik apo lindjes Kurset e përgatitjes që ju kanë vizituar.
  Disa nëna në raste serioze të përdorin shërbimet e një administrues i besuar
  konsulent pediatër, dhe me të gjitha procedurat rutinë (rutinë

  vaksinimet, teste, etj) zbatohen për Spitalin e Qarkut - ajo i jep
  mundësi e madhe për të zvogëluar shpenzimet, por të jetë i sigurt,
  se, nëse është e nevojshme, fëmija do të jepet një të kualifikuar
  ndihmojë.

  Zakonisht, ne të mbështetet në ndihmën e pediatrit, kur fëmija është i sëmurë. Kjo
  gabuar. Trajtim i mirë - trajtim individual, kështu që të përpiqet
  të ftojë fëmijën te mjeku menjëherë pas lindjes. Njohur me
  fëmijë të shëndetshëm, mjeku do të jetë në gjendje të zhvillojnë parandalimin adekuat
  Masat për më tej diagnozën dhe përzgjedhjen e efektshme
  Trajtimet do të bazohet në njohuritë e fëmijës. Mirë

  Pediatër mëson se si rrjedhur shtatzënisë dhe lindjes, të takohen në
  shëndetësor i prindërve të dini rreth faktorëve gjenetik që
  ndikojnë në fëmijën. Kjo do të ndihmojë për të krijuar dhe për të ruajtur prodhimin e qumeshtit
  dhe të shpjegojë se si të kujdesen për fëmijën tuaj.

  Është e rëndësishme për mbikëqyrjen tuaj mjeku gjatë vizitës së tij të parë, dhe ne duhet të adresuar ndonjë nuanca. Para
  se të shkojnë në fëmijën, mjeku duhet të lajë duart. Disa pediatër
  gjithashtu hiqni këpucët e tyre, por shumë mjek qarkut kanë udhëzime për
  që.

  Vini re se si prek mjeku
  fëmija juaj dhe të marrë atë në krahët e saj. Një pediatër nga grupe thirrje

  Crumbs nga kontakti emocional, duke komunikuar me të përmes syve,
  buzëqesh, prekni dhe fjalë të mira. Një pediatër i mirë është në gjendje të qasen
  fëmijë me dashuri dhe të vënë kontakt me të (me përjashtim, ndoshta,
  periudhat e 4,5 ose 8 muaj kur fëmija
  lajmërojnë në sytë e të huajve dhe mund të vë në mënyrë dramatike).
  Megjithatë, nuk janë profesionistë të klasës më të lartë dhe mjaft të rënda
  Natyra - mirë, atëherë ju duhet të pranoni faktin se komunikojnë me
  atyre ju nuk do të jetë e lehtë.

  Si një pediatër vënë për ju? Mjekët të cilët kanë
  që kanë të bëjnë me fëmijët, e di se ju mund të ndihmojë thërrimet, kryesisht
  duke iu referuar nënës së tij.

  Prandaj, ata kërkojnë për të krijuar kontakte me
  prindërit, duke marrë parasysh stilin e jetës së tyre. Ne e dimë se fëmija
  nuk duhet një nënë e përsosur dhe i besueshëm, se është i dashur dhe i parashikueshëm.

  Ndonjëherë
  Mjeku është duke u përpjekur për të ribërë ju diktojnë kërkesat e tyre dhe i jep
  Rekomandimet kategorike kundërshtojnë ndjenjat tuaja të brendshme dhe
  të kuptuarit e fëmijës. Në qoftë se ju ndiqni të bëhen këto udhëzime, dhe
  disa kohë prapa në atë që, fëmija do të jetë më afër të
  në konfuzion dhe rrëmujë, jo mënyra më e mirë të ndikojnë
  gjendja e sistemit nervor. Konsideroni të gjitha rekomandimet e mjekut, por
  dhe të dëgjoni intuitë e tij mëmë.

  Me kujdes shikuar
  fëmijë dhe konsultimi me një specialist i saj, ju do të gjeni
  zgjidhje optimale për secilin rast. Në fund të fundit,
  përgjegjësi për mirëqenien e fëmijës, si dhe për pasojat e ndonjë
  Veprimet në lidhje me shëndetin e tij bie mbi ju.


  Në pediatri

  Në vitin e parë fëmija juaj do të duhet jo vetëm pediatrin, por edhe
  Ekspertët profili ngushtë. Pyesni mjekun tuaj ose të lidhur me
  mjekët e tjerë që ju mund të kenë nevojë: një neurolog,
  ortopedike, mjeku sy. Ju mund të dëshironi të ftoni në shtëpinë tuaj
  masazh ose vaksinimi. Ndonjëherë pediatër ai ka masazh dhe

  Mami vjen në dispozicion kur ajo përdor mjek dhe rekomandimet e saj
  ajo nuk duhet të marr në telefon shërbime mjekësore apo miq në kërkim
  specialistë. Zakonisht ju me pediatrin tuaj përshkruan disa takime në
  Gjatë vitit (p.sh., mujore ose tremujore). Megjithatë, për të
  Dr. përsosin rekomandime ose të raportuar një trajtim vrimë, i dobishëm
  komunikim në kohë me mjekun, kështu që do të jetë mirë në qoftë se ai ju tregon
  Biznes, shtëpi dhe qelizë tuaj të telefonit. Kërkoj
  aftësia për të dalë nga pediatër kur emergjente. Ndonjëherë
  Ju mund të referohen asaj gjatë ditës në vetëm gjatë ditëve të javës, ndryshe - në çdo

  kohë.

  Nëse ju gjeni pediatrin tuaj dhe të vendosur që plotësisht besim
  ky njeri, do të përpiqen për të krijuar ndërveprim me të dhe në mënyrë të qartë
  ndjekin rekomandimet e tij. Disa moms të doja të konsultohet
  një numër i ekspertëve. Megjithatë, ju duhet të dini
  Mjeku përgjegjës për pasojat e vetëm emërimet e tyre,
  në qoftë se jeni të vërtetë respektojnë ato. Pra, nuk do të flasim me njëri-
  Mjeku Fire emërimi i një tjetër nxitojnë të disa barnave dhe
  trajtime të tjera të bazuara në rekomandimet e miqve apo
  të afërmit. Vetëm një specialist është përgjegjës për e tyre
  dhe u jep atyre qëllimin, bazuar në monitorim i vazhdueshëm është më

  fëmija juaj. Një mjek mund të bëjë një gabim dhe të bëjë rregullime në rrjedhën e trajtimit,
  por ai duhet të dijë në mënyrë të qartë në lidhje me masat që kemi në
  Operacionet e trajtimit.


  Mundësi të tjera

  Kur familja duket kec, çdo nënë e re në disa
  përndryshe është e nevojshme të mësojnë bazat e psikologjisë, arsimit dhe mjekësisë. Dhe
  Jenë të përgatitur për faktin se në mesin e shumë mënyra që janë
  Profesionistë në këto fusha, ju duhet të kuptoni dhe të bëjë tuaj
  zgjedhje vet. Në të njëjtën mënyrë një mjek sëmundjes
  përshkruajnë antibiotikët, këshilla të tjera më pak drastike mjekësor
  do të thotë të tretë me besim të ofrojë trajtim homeopatik, dhe

  katërt të rekomandojë TEAS bimor.

  Tani është vënë në përdorim
  një koncept i ri - "Mjeku i familjes" është mjeku që i gjithë teritori
  familjar.
  Kjo e bën një kuptim: çdo familje ka traditat e veta
  dhe shprehitë në promovimin e shëndetit, si dhe në
  prindër. Në përputhje me këto tradita dhe ju duhet
  zgjidhni një mjek për të cilin ju besojë kujdesin e familjes së tij.

  Gjatë bisedës, të jetë i sigurt për të pyetur për pikëpamjet e saj dhe
  Preferencat në lidhje me mënyrat e trajtimit. Disa mjekë të përdorura për të
  përmbahen në mënyrë rigoroze për çdo sistem një, ndërsa të tjerët janë më shumë
  fleksibile duke përdorur mjete të ndryshme. Për shembull, një pediatër me kërkesë të njërës

  Nënat urdhëroi tableta tyre përkatëse dhe nëna të tjera të rekomanduara
  bar, duke e ditur se për shkak të mendimit të saj definitive ndaj kimike
  do të thotë se mund vetëm në raste të jashtëzakonshme.

  Informacion nga artikullin "Zgjedhja e një mjek."