Shkolla Pa valle do të hapë dyert e saj në Qendrën e Ekspozita shtator 20
Organizator i ngjarjes për të tërhequr
Muscovites janë vallëzimi në "breza" të Fondacionit së bashku
Lidhja e Shëndetësisë së Kombeve dhe Qendra Ekspozita.

Programi është i përshtatur për personat gjenerata e vjetër e pensionistëve me përvojë programe instruktor valle
Olga Yahodnitsinoy, mjeshtër i sportit të sportit valle, i diplomuar
Shkolla studio valle "Todes".

Ju prisni dhe mësimet argjentinas vals tanho.Na mësimi i parë që ju rozuchyte
forma themelore dhe vals argjentinas tango, të mësojnë se si për të kursyer
Formë e shkëlqyer përmes vallëzimi për shumë vite.

Dancing është ndoshta mënyra më e mirë për të qenë
i shëndetshëm në çdo moshë.

Dancing dobishme për
Pensionistët shëndetësore. Përmirëson trupi i përgjithshëm, presion normal,
Problemet e reduktuara me nyje. Dancing rritur imunitetin, të ndihmojë në zgjidhjen
Problemi i peshë të tepërt, dhe më e rëndësishmja - të japë emocione pozitive! Ky komunikim,
takuar njerëz të rinj interesante, hobi interesant.

Për shkak të numrit të kufizuar të
vende në grup, ju lutem regjistroheni për klasat e para. Hyrja është e lirë.

Për më shumë informacion,
kontaktoni:

Fondacioni ndihmojë të moshuarit "Si
Gjeneratat "

Andrey Degtyarev
mob. +7 (909) 901-03-51 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.