Aromatization të dëmshme për shëndetin
Ne të gjithë jetojmë në epokën e aromatizues endemik. Parfum, aromatike
qirinj, fresheners ajrit për makina, ndërtesave dhe çorape madje aromatike - të gjithë
ajo është një realitet sot. Era e natyrshme e pastrimin larë trupi i gjatë
ishte e turpshme dhe aromë e ajrit të freskët perceptohet si i vjetëruar
dhe jashtë modës. Sipas statistikave, çdo vit numri i atyre
i cili është në shtëpi çdo ditë përdor flavors artificiale në vend
një dhomë më të ventiluar. Në përdorim freshener përhapur
ajror në publik dhe thonë se nuk ka, si dhe në
letër higjienike me salcë, napkins pads - përdorin ato

pothuajse çdo gjë. Shumë para se të nisej nga shtëpia fjalë për fjalë derdhur shpirtrat me shpresë
Fshih erë të mundshme shfaqjen e djersë dhe aroma ngulët të japë shumë
shqetësim për të tjerët.

Sipas një studimi të kohëve të fundit, studiuesit, pasion i tepruar
njerëzimi për aromatizues të çdo gjë mund të çojë në trishtuar
Efektet. Produkte aromatike mund të jetë një shkak i alergji, astma, dhimbje koke të vazhdueshme dhe madje edhe në kundërshtim me besimin e shumë më i ulët
dëshira seksuale. Bezdisshëm aromë nuk mund të tërhequr seksit të kundërt,
por më tepër për të nxitur atë. Përveç kësaj, hulumtimi ka treguar se


për disa dhjetëra përbërësit parfum të ndikojë në nivelin e rëndësishme
hormonet në trup. Disa nga këto hormone kanë efekte,
të krahasueshme me veprimin e estrogjenit hormonit femëror, të tjera - veprime të ngjashme me
veprim i hormoneve tiroide. Sipas një hipoteze, ka vazhduar
Efekti i llojeve të caktuara të shpirtrave në trup mund të shkaktojë njeriun
probleme me prodhimin e spermës.

Përdorimi i tepruar i kimikateve shtëpiake dhe salcë
Objektet freshener mund të bëhet barrë e padurueshme për sistemin imunitar
njeri. Struktura e shumicës së ajrit janë ndotës të paqëndrueshme
- Formal, benzinë ​​dhe naftës distilatet.

Trupi i njeriut nuk është i
përshtatur me inhalimi përditshme të paqëndrueshme të padobishme për shëndetin
lidhjeve, kështu që shkencëtarët favorizojnë një përdorim të moderuar të flavorings.