Si të humbni peshë në palestër


Për të zvogëluar volumin dhe të shpëtoj nga inç shtesë në bel dhe kilogram në zonat e problemit duhet të jetë qasja e qëndrueshme dhe të arsyeshme për ndryshimin e sistemit të furnizimit me energji. Për të rritur tonin e muskujve dhe për të ndryshuar formën e saj duhet të bëjnë ushtrime të veçanta. Përndryshe, volumi do të ulet, jo ku keni planifikuar. Punësimit të pahijshme në palestër jo vetëm të ndihmojë të humbni peshë, por mund të çojë në ndërtimin e muskujve në vende ku ju nuk dëshironi.

Besohet se trajnimi në palestër është mënyra më efektive për të ndihmuar të korrigjuar zonat e problemit. Mos kini frikë treadmills, barbells dhe shtangë dore.

Metodat e bodybuilders të trajnimit krejtësisht të ndryshme nga ushtrimet e kryera në trajnimin rekreative synon korrigjim. Palestër duhet të adresohet vetëm pas rekomandimeve të sakta instruktor.

Nuk është e nevojshme të përshtaten trajnerët e tyre, duke mos ditur të gjitha mundësitë dhe nivelin e stresit që janë në klasë mbi trupin e njeriut. Çdo tendosje mund të shkaktojnë plagosje serioze. Para se të filloni klasat në palestër, ju duhet të ngrohtë deri mirë.

Në fund të çdo stërvitje duhet të jetë një grup i ushtrimeve të veçanta që synojnë të shtrihen dhe relaksim.


Nëse ka ndonjë çrregullime, së pari duhet të konsultoheni me një mjek. Gjatë orëve në palestër, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet marrë frymë.

Për të humbur peshë dhe rënie në vëllim pas shkollë në palestër ishte më efektive në muajin e parë duhet të vizitoni palestër dy herë në javë. Nga muajin e dytë numri i klasave në javë duhet të rritet në tre vizitave. Ardhurve në këtë kohë nuk për të vënë ndonjë eksperimente me gjimnastikë.

Detyra kryesore për momentin është që të instaloni teknikën e duhur të stërvitjes. Ajo gjithashtu do të duhet të ndryshojë dietën. Gjatë klasë, palestër do të duhet të ndjekë një ushqim e shtënë ulët-kalori përbërë nga një sasi të mjaftueshme të proteinave tashmen.

Pushim mes workouts duhet të jetë të paktën 48 orë.

Për të humbur peshë, duke punuar jashtë në palestër, ju duhet të dini saktësisht se çfarë ushtron për të kryer. Ju duhet së pari të nxehet për 10 minuta në një punë rutine apo trajner eliptike. Atëherë duhet menjëherë të shkojnë në klasa në Simulators energjisë.

Në dy muajt e parë duhet të mësojnë këto ushtrime klasike forcë si squats, biceps flexing, gjarpërues drejt e në shtyp, shtypi stol. Ky grup i ushtrimeve ndihmon për të zhvilluar trupin gjobë. Një tjetër sallë trajnimi duhet të përfundojë në një punë rutine, biçikletë stacionare ose elips.