Si për të humbur peshë në viçat


Siç e dini, trupi i njeriut ka një strukturë komplekse që është e vështirë për të menaxhuar. Kështu, gjatë humbje peshe ne fillojmë për të humbur peshë, por mbeten mbipeshë në disa zona problematike që nuk duan të heqin dorë. Për të gjithë njerëzit që janë mbi peshë, problemi është konsideruar një nga më serioze. Në të vërtetë, në këtë rast, workouts konvencionale rast i përgjithshëm nuk është i saktë.

Prandaj, është e nevojshme të dinë se çfarë ushtrimet dhe teknikat e nevojshme për të kryer në mënyrë që të zvogëlojë volumin e një zone të problemit. Sot, ne i kushtoj vëmendje për çështje të tilla si humbje peshe në viçat .

Detyra, objektivi kryesor i të cilit është për të reduktuar sasinë e viçave nuk është e lehtë. Megjithatë, në qoftë se si duhet përmbushur duhet të arrihen të gjitha kushtet e suksesit. Para se të fillojë procesin e humbjes së peshës në viçat duhet të dini në vijim:

- Në palestër e ndaluar të lëkundur këmbët e tij. Përndryshe ju vetëm përplasem situatën, si muskujt do të rritet më të forta.
- Theksi duhet të jetë në shtrirë muskujt viç. Në mesin e këtyre procedurave për të ndihmuar të merren me këtë problem, ia vlen të përmendet Pilates, shtrihen, yoga.

- Nëpërmjet aktivitetit aerobic menaxhon vezë të thata.


Këmbët janë të zbehta në kryerjen e ushtrimeve të shpejtë të lehta, tipike gjimnastikë hap.
- Nëse ju dëshironi të humbni peshë në viçat, dietë nuk duhet të ulen. Është e rekomanduar për të kufizuar vetëm ushqim që do të ndihmojë të përshpejtojë procesin. Duke përshkruar rregullat bazë, le ushtrime'S njëjta.

Numri Mësim 1

Ju duhet një platformë hap. Të hyn në këmbën e tij të djathtë, të majtë, të lënë në dysheme. Ngrini këmbën tuaj të majtë në të djathtë se ju ishin plotësisht në platformë. Tani në dysheme, të vënë këmbën tuaj të drejtë dhe pastaj të caktojë atë në të majtë. Ndiqni përsëri, duke filluar me këmbën e majtë. Vlerë totale duke bërë dhjetë qasjet në çdo këmbë.

Ushtrimi duhet të bëhet me një ritëm të shpejtë.

Numri Mësimi 2

Ky ushtrim ka për qëllim shtrihen. Një këmbë duhet të marrë një hap përpara, duart duhet vpertysya mollaqe. Ju duhet ngadalë bëj një këmbë në gju, që vunë përpara ??. Leg, në pension ?? këmbë përsëri duhet të pushoni plotësisht në dysheme. Pesha e trupit duhet të bien pikërisht mbi këtë këmbën. Në këtë rast, shtrihet përsëri nga kofshë dhe muskujt viç. Performanca minimale e kësaj shtrirje është rreth 30 sekonda.

Numri Mësimi 3

Ajo duhet të shtrihen në shpinë, bëj gjunjët dhe fillojnë marrë kthehet duke tërhequr çorape të saj. Ky ushtrim synon gjithashtu në shtrihen.

Në shikim të parë, ky aktivitet nuk është aq e vështirë, por efektiviteti i saj shumë.

Numri Mësimi 4

Ju duhet të ngriteni kundër murit dhe vpertysya duart e saj. Leg duhet të bëj në gju dhe të vënë këmbën e saj në këmbën tjetër. Në gishtin e duhet të rritet dhjetëfish. Pastaj ju të ndaluar dhe për të ndryshuar up.

Të gjitha të klasave të ndihmojë në humbje peshe çështje viçave. Mbi të gjitha, të bëjë këto ushtrime rregullisht dhe me ndërgjegje.