Si për të akorduar në humbje peshe


Lose peshë - kjo është shumë e lehtë. Për shumë nga ata që kanë bërë një mijë këtë herë. Por çfarë është rezultati? Pesha qëndruan njëjtë, rënie të lehtë apo edhe të rritur pak? Arsyeja është e thjeshtë - ju duhet motivim të mjaftueshme për të humbur peshë.

Para së gjithash, ju duhet të pyesni veten pyetjen: pse unë dua për të humbur peshë? Përgjigju në këtë pyetje në mënyra të ndryshme. Disa besojnë se ata të humbasin peshë për veten tuaj në mënyrë që të merrni një vështrim më të mirë, veshin një rroba të mira në modë. Të tjerë të humbur peshë, të merrni shpëtoj prej disa problemeve shëndetësore. Frustruese i tretë për të dëgjuar komentet nga familja dhe miqtë.

Arsyet për humbje peshe mund të jetë shumë, por shumica e tyre nuk është aq i rëndësishëm për të kaluar një kohë të gjatë.

Në fund të fundit dhe nxori dorën e tij mbi, ne bindim veten se ne duhet ta duam veten gjithmonë, pavarësisht peshës që është qep rroba të bukura dhe "i madh" se një tortë nuk do të dëmtojë bel, sot ne të merrni të lodhur dhe të heqin dorë kompleks të rregullt ushtrime, etj dhe kështu me radhë. p.

Si rezultat, përpjekjet janë hiri, pesha mbetet e njëjtë, dhe ne të gjithë e vënë jashtë dhe e vënë off fillimin e një jete të re të hënën, numrin e parë të vitit të ri, pranverë, verë. Por bllokimi nuk ka ndryshuar.

Ajo rezulton se motivimi për të humbur peshë luan një rol të rëndësishëm në këtë proces. Dhe është duke punuar në atë vazhdimisht, pa koncesione të plota për veten e tij dhe pa u larguar nga plani, pa një hije e një dyshim dhe përçarje.


Pra, para se të filloni për të humbur peshë, ju duhet të krijoni një humor të përshtatshme. Pas humbjes së peshës - nuk është vetëm një proces fiziologjik, ajo kërkon një ndryshim në stilin e jetës dhe mënyrën e të menduarit.

Pra, gjëja e parë që duhet të jenë të veten për të kuptojnë është se procesi i humbje peshe do të jetë e gjatë. Edhe në qoftë se keni arritur të humbni shumë peshë, duke përdorur dietë ekstreme, ju duhet shumë më shumë përpjekje për ta mbajtur atë.

Mos harroni se sa shpejt ju popravlyayetesya pas dietë pushimit. Për të shmangur këtë, ju duhet gradualisht të ndryshojë zakonet e tyre (veçanërisht të ushqimit).

Së dyti, të merrni blog të veçantë.

Ky blog mund të jetë letër, por ajo është e mirë që të ketë një ditar online në një nga shërbimet speciale të dedikuara për humbje peshe. Në këto vende ju mund të takohen të njëjtit mendim njerëz fillojnë të humbin peshë së bashku dhe madje të konkurrojnë me të tjerët në arritjet e tyre. Pas të gjitha, madje edhe me humbjen e peshës do të jetë shumë më interesante. Përveç kësaj për të ndryshuar peshën dhe vëllimin e vë atë dhe fitoren tjetër të vogël mbi veten e tij, një lloj "goditje" për veten e tij, refuzoi të çajit gjatë natës? Të lumtë! Prozanimavshis 02:00 në palestër sa më shumë? Clever! Ata kanë arritur të refuzojë larg nga tortë? Keep it up! Këto të dhëna do të ju ndihmojë të mbijetojnë momente të vështira që në mënyrë të pashmangshme do të ndodhin në rrugën tuaj.

Por, duke kujtuar arritjet e tyre, ajo do të jetë më e lehtë për të përballuar me vështirësi.

I tretë fotohrafuytesya plotë të gjatë të paktën një herë në muaj. Hang këto foto pranë njëri-tjetrit - ju mund të shikoni qartë ecurinë e humbje peshe, ju do të jetë asgjë për të krahasuar veten e tyre dhe për të kuptuar atë që personi që ju pëlqen. Dhe jo vetëm ju por edhe ata rreth jush.

Së katërti, të mësojnë për të shijuar ushqimin pa ndihmë. Gjej vetes diçka për të bërë, më shpesh në koncerte, kinema, preferojnë kohën e lirë. Në vend të ëmbëlsira të rregullta blej një polish gozhdë të re. Në vend të kësaj fushatë për të blerë një palë këpucë restorant.

Ju uroj një shumë, shkruani gjithçka në fletoren e tyre, dhe kur të doni meze të lehtë të paplanifikuar, bëj ata një nga një. Ju kaloni në se është jo vetëm paratë, por edhe kohë.

Dhe e fundit. Nëse kjo ka ndodhur papritmas, ju papritmas shpërtheu, nuk e fajësojnë veten, hedhin filluar në gjysmë të rrugës apo të presë për tjetër "e hënë" për të filluar nga e para. Pretendon sikur asgjë nuk ka ndodhur, dhe vazhdojnë të ndjekin planet e tyre të mëparshme. Leviz përpara vetëm, dua veten, dhe vetëm atëherë do të keni arritur qëllimit dhe të shohim shkallët janë numra që ju aq duan të shohin.