Blog hollim


Pesha humbje - një çështje djegie për shumë gra. Sa më shpejt që ata e bëjnë në mënyrë që të jenë të pakta! Dhe në palestër angazhuar për të lodhjes dhe duke marrë shtojcave ushqimore dhe dietë për t'u ulur, dhe madje ngordhje. Në këtë artikull ne nuk do të diskutuar pro dhe kundrat e metodave humbje peshe, dhe të propozojë një mënyrë që mund të rrisë efektivitetin e çdo metodë e luftës kundër trashje. Dhe në këtë mënyrë - e mbajtur të ashtu-quajtur "Ditari i humbje peshe."

"Ditari i humbjes së peshës" është një fletore ose ditar online, ku ai shkruan rregullisht çdo gjë lidhur me procesin e humbjes së peshës. Këto plane mund të jetë përpiluar në mënyrë të pavarur dietës apo program afat kohor për të reduktuar peshën, sasinë e ushqimit të ngrënë në ditë dhe përshkrimin e përmbajtjes kalori saj sportive, rezultatet e arritura - çdo gjë që ka të bëjë me arritjen e peshën e dëshiruar.

Vihet re që njerëzit që janë "humbje peshe blog" arritur sukses të madh në krahasim me ato të ditarit nuk ka. Për të kuptuar pse, e konsiderojnë avantazhet e mbajtja e një ditari:

Ditari lejon monitorimin e përditshëm dhe analizuar të gjitha rezultatet dhe të arriturat në luftën kundër trashje. Kjo lejon, nëse është e nevojshme, të bëjë ndryshime në programin e saj e humbje peshe dhe për të shmangur shumë gabime në të ardhmen.

Ditari nuk do ta gënjej veten. Një person mund të bindë veten se ju pëlqen, dhe çfarë ju doni të bindur veten, dhe të harrojmë për të dhënat e vetë premton njerëzit shumë shpesh. Por në qoftë se ajo është shkruar, për shembull, "nuk është i rrotullon, unë të marrë yndyrë mbi ta" dhe rezultatet e regjistruara në ditarin, nuk ka justifikime vetë mund ta imagjinoni.


Rekord në një ditar çdo gjë që u ngrënë në një ditë, duke lejuar dietë seriozisht saktë. Shumë njerëz nuk e konsiderojnë karamele rostiçeri ushqim apo biskota, kafe me krem ​​dhe sheqer, ose se një pjesë e vogël e ushqimit që hanë, duke u përpjekur gjellë. Ndërkohë, ajo është gjithashtu e kalorive. Nëse me kujdes regjistrojnë "humbje peshe blog" çdo gjë, ajo do të shihet se sa kalori ngrënë në ditë, pse duhet të braktisin cilat produkte mund të zëvendësohet, por që përkundrazi, është më mirë për të ngrënë më shpesh. Për më tepër, ideja se sanduiç ngrënë ose një copë çokollatë duhet të jetë i sigurt për të shtuar në ditar, mund të shkaktojë një person për rivlerësim ushqimin e tij.

Kjo është, ajo është e aftë për të mbajtur një ditar për të bërë një person të hani më pak!

Të bësh "humbje peshe ditar" disiplinë. Nëse menu për ditë (javë, muaj) detaje pikturuar në ditar dhe të ketë një raport shkelje Blog njëjtë, ajo në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon dëshirën për të thyer dietë. Pa ditar abuzim vetëm mund të "harrojnë" dhe "peshë humbje ditar" nuk do të funksionojë - kanë shkruar për të pranuar mungesën e vullnetit të pushtetit, dhe kjo është shumë frustruese dhe ndoshta shumë më të preferojnë për të humbur peshë pa dietë përballoj "dështimet".

Të bësh "humbje peshe ditar" motivuese. Ditari mund të shkruani qëllimet tuaja, të tilla si "të marrë në një fustan për ditëlindjen e tij", dhe bashkangjitni një foto të veshjes së saj.

Kujtesë e përditshme vizual i qëllimit serioz në zgjerimin e luftës kundër obezitetit.

"Ditari hollim" stimuluese. Asgjë frymëzon si rezultatet e tyre pozitive. Regjistrimi rezultatet "para dhe pas", apo më mirë akoma, bashkëngjitur një blog foto, ku progresi është i dukshëm, ju mund të merrni një nxitje të fuqishme për të çuar më tej humbje peshe "ishte në gjendje për të humbur 5 £, mund dhe të dhjetë." Një qëndrim mendor për humbje peshe aq e rëndësishme sa duke numëruar kalorive!

Kështu, avantazhet kryesore të bërë "humbje peshe ditar" kemi shqyrtuar. Ata janë të mjaftueshme për të kuptuar se sa e rëndësishme është që të ketë sukses në detyrën e vështirë e marrjes formë të mirë.

Ju duhet vetëm të zgjedhin cila blog për të mbajtur: në internet publik apo letër. Duke pasur mori blog në internet, ju mund të gjeni si-mendje njerëzve për të diskutuar arritjet e tyre dhe të tjerët 'dhe ndajnë përvojat. Por një ditar letër mund të jetë gjithmonë në dorë, dhe asgjë nuk kaloj në arkiv. Ju mund të zgjidhni çdo lloj blog, ajo nuk është e shtyjë krijimin e saj në dollap. Filloni tuaj "humbje peshe blog" dhe rezultatet do të ju amaze.