Kombucha për humbje peshe


Gorgeous, në fund të fundit, kjo është gjë - çaj kërpudha për humbje peshe. Shpenzimet e një minimum prej përpjekje, ju merrni një pije gjobë. Unë mendoj se shumë banka kanë parë në kuzhinat e paqartë element të rrëshqitshëm. Kjo është Kombucha. Nga pamja e tyre Kombucha hollim ngjashme me kandil deti. Në fakt, një koloni e maja që jetojnë me bakteret acid acetik.

Një vetëm ka për të mbushur në këtë lëng të kolonisë, i cili duhet të jetë para-ëmbël, dhe pas një kohë të pimë që përmban një numër të madh të pronave medicinale. Në shijen e saj Kombucha mund të krahasohet me maja.

Kombucha u quajtur kështu për shkak të lëngut që është derdhur në një enë që përmban mikroorganizmave. Siç e dini kjo është çaj normal, saturates kërpudha vitaminë C.

Pronat e dobishme e çajit kërpudha për humbje peshe


Duke folur për dobinë e një çaj kërpudha për humbje peshe, ju vetëm duhet të shikoni në një listë të komponentëve të dobishme që përmbahen në këtë pije. Si të marra nga kërpudhat pije çaj përmbajnë sasi të larta të acideve organike, vitamina dhe enzime.

Duke përdorur këtë pije, ju lehtë mund korrekt metabolizmin normalizohen në qelizat.

Tani ka disa që mund të jetë i befasuar se Kombucha për humbje peshe është një grup kryesor i ushqimeve dhe pijeve që janë përdorur nga njerëz për të luftuar trashje.

Përbërja kërpudha çaj hollim

Në ekstraktet e verës kërpudhat çaj përmban alkool, karbonit organik dhe acid dhe sheqer. Mos kini frikë. Sheqer të përfshira në pije shumë pak, kështu që kërpudhat çaj kalori bëhet mjaft i vogël.

Si për të bërë çaj kërpudha për humbje peshe

Duke u kthyer në çdo directory të mjekësisë tradicionale, atëherë ajo tregon se si të pijshëm Kombucha për humbje peshe. Sipas këtyre udhëzimeve, një orë para ngrënies duhet të pini një gotë kërpudhat çaj infuzion. E njëjta infuzion xhami duhet të jetë i dehur gjatë 02:00 pas një vakt.

Ajo rezulton se gjatë ditës një njeri, nëse ai dëshiron për të humbur duhet të pirë të paktën gjashtë gota në infuzion të kërpudhat çaj peshë.

Pije konsumi kurs kërpudha çaj hollim një mesatare prej tre muajsh. Nga ana tjetër, duhet çdo muaj gjatë rrjedhës së një jave për të organizuar një pushim krejtësisht nga dietë përjashtuar pije.