Tselyulolipoliz


tselyulolipoliz , cila ka një emri dytë, të tilla si elektrolipoliz gjilpërë është fizioterapia. Baza e kësaj metode është procesi i vënies në hala specifike indeve dhjamor hollë e disponueshme, të cilat janë elektroda spikatur përçuesve me rrymë të ulët të frekuencave.

Si rezultat i futjes ka një fushë elektromagnetike që prek qelizat, duke shkaktuar ato që të punojnë në mënyrë aktive.

E gjithë kjo çon në normalizimin e mjedisit brendaqelizor. Procedura Tselyulolipoliz është universale. Me këtë metodë eliminon inde të tepërt yndyrë, të vendosura në zonat e problemit.

Vetitë e lëkurës përmirësohet edhe në ato zona që janë të përpunuara.

tselyulolipoliz eliminon pamjen e celulitit në forma të ndryshme të manifestimit të saj. Duhet të theksohet se procedura është praktikisht pa dhimbje, që nga shtresa e yndyrë që trajtohet pothuajse nuk ka mbaresa nervore.

Në kryerjen Elektrolipoliz efekt i parë pozitiv vërejtur pas 1,5 javësh. Për rezultate të mira të dukshme, ajo është e rekomanduar për të kryer disa procedura që janë të kombinuara mirë me seancat anti-celulitit masazh dhe normë limfatik kullimit.

Mekanizëm Elektrolipoliz është të forcojë procesin e lipolysis, e cila prishet në komponente më të vogla.


Gjithashtu, depozitat yndyrore janë më të lëvizshme dhe më e lehtë hequr nga qelizat.

Procedura Elektrolipoliz përfshirë në shumicën e programeve për korrigjim, dhe kurse për format e ndryshme të trajtimit të celulitit. Elektrolipoliz metabolizmin brendaqelizor të shpejtësisë, gradualisht tërheqjen nga qelizat yndyrë akumuluar në masë. Kjo mund të eliminuar këtë problem, si kilota, të bëjë një bark të sheshtë.

Përveç kësaj, kjo procedurë e rrit temperaturën lokale të lëkurës. Kjo çon në atë që po fillon të nxehet disa zone tselyulitnye dhe përmirëson mikrotsilrkulyatsiya mbi ndikimet.

Tjetër aspekte pozitive ekzekutimi metodë tselyulolipoliz vlen të përmendet forcuar indeve të muskujve, duke ulur volumin e trupit, duke hequr lëngjeve të tepërta nga trupi, toksina, të stimulojë fibrave muskulore.