Trajnimi House - nëse


Situata më financiare nuk i lejon për të blerë bileta të shtrenjta në palestra, por kjo nuk është një arsye për të hedhur mendimin e trajnimit për të luftuar trashje. Në shtëpi, ju mund të organizojë një proces trajnimi të mrekullueshme, të kombinuara me ushqimin e duhur, dhe edhe më të mirë jashtë se sa në një palestër të specializuar. Se si do të duken si, unë do t'ju them.

Tracks për trajnim

Po, sigurisht, drejtimin e trajnuesve në palestra gjë të rehatshme, por drejtimin për të humbur peshë në natyrë dyfish i dobishëm. Nëse ju jeni pranë një shesh lojrash, stadiumi i vjetër ose ndonjë objektit sportiv i përshtatshëm për drejtimin, ecin atje.


Ndërsa unë personalisht dua të kandiduar në park, sepse ka një shumë të pemëve, dhe në këtë mënyrë më shumë oksigjen. Nëse pranë vendi juaj i banimit ka asnjë park dhe stadium, ju mund të kandidojë afër shtëpisë tuaj, zakonisht në një vend ku është e mundur. Nuk ka nevojë të jetë turp që njerëzit do të shikojnë në ju me habi. Mos harroni se ju tren trupin tuaj për bukurinë dhe shëndetin e trupit, dhe prying sytë Është vetëm pak gjëra në jetë.

Toning grupet e muskujve

Pas ushtrimit anaerobe (pas drejtimin) e kërkuar përgjithshëm toning sistemin muskulor. Duket se shtëpia është pothuajse e pamundur, por unë do të shpërndaj këto mendime negative dhe shkruani një listë të ushtrimeve mostrës për grupet e mëdha muskujve.

1. Muskujt e sup brez.
Së pari, unë ju këshilloj që të mos lënë pas dore të tilla si ushtrim - push-ups. Kjo është një lëvizje e mrekullueshme që përfshin pothuajse të gjitha muskujt e sup brez. Barra kryesore bie mbi muskujt e gjoksit dhe triceps, por në mënyrë indirekte të përdorura dhe deltoids, muskujt më të gjerë mbrapa, trapez. Lëvizjet janë kryer deri lodhje të muskujve. Së dyti, nuk e harrojmë për kundërt push-ups. Kjo lëvizje zhvillon harmonike triceps dhe lat prapa.

2. bust.
Duke bust përfshijnë muskujt e barkut, obliques dhe të ulët mbrapa. Për mjedisin e shtëpisë, ka shumë ushtrime, por unë do të përqëndrohet në dy kryesore.


Ushtrimi i parë është i ashtu-quajtur heqjen këmbët ndërsa shtrirë. Ky ushtrim tones pjesë e poshtme e muskujve rectus abdominis mirë. Nëse këmbë drejt rritur i vështirë, është e nevojshme për të filluar, pak Bending gjunjët e tyre. Ushtrimi i dytë është gjarpërues bust ndërsa heqja trupin nga pozicioni shtrirë në shpinë. Kjo lëvizje përfshin shtypin dhe obliques.

3. Këmbët.
Sigurisht, ku ne squats jo të mirë të vjetër. Ky është një ushtrim themelor përdor plotësisht pjesën e përparme të kofshës, kryesor, vithe dhe muskujt viç (duke përfshirë heqjen mbi çorape në fazën përfundimtare të lëvizjes). Të gjitha lëvizjet janë kryer në një kuptim të qartë të lodhjes në muskuj.

Vetëm një qasje e tillë do të japë rezultatin e dëshiruar.

Unë nuk mund të injorojë ushtrim të quajtur - "lunges thella." Mekanikisht ajo duket si hap të gjerë përpara - zgjatem. Kjo lëvizje është e zhvilluar mirë kofshët dhe departamentin vithe.

Unë shpresoj se ky artikull i shkurtër unë t'ju bindur që ju mund të praktikoni në shtëpi, në qoftë se qëllimi juaj - humbje peshe apo thjesht të mbështesin trupin tuaj në formë të mirë.

Sinqerisht, sportive konsulent Dmitri