Thermage


Thermage është një procedurë jo-kirurgjikale ndërrojë pamjen, dmth shtrëngimi lëkurës. Lëkura e njeriut përmban fibrave të kolagjenit që janë përgjegjës për freski dhe elasticitetin e lëkurës. Me kalimin e kohës të dhënave bëhet e fibrave më pak elastike.

Kjo shkakton lëkura humbet elasticitetin dhe bëhet i butë. Në kryerjen e procedurës së pajisje të radiofrekuencave Thermage përdorur studime të veçanta, të cilat kanë frekuencë të lartë. Ky rrezatim mund të depërtojnë thellë në lëkurë dhe të japë një efekt të drejtpërdrejtë në fibrave kolagjenit. Fibrave të fillojnë për të ngrohur deri dhe të bëhet më elastike, të trasha dhe elastike.

Thermage është bërë duke përdorur një pajisje të veçantë rrezatimi radio-frekuencave të frekuencë shumë të lartë. Ky rrezatim depërton thellë në lëkurë dhe ndikojnë drejtpërdrejt fibrave kolagjenit janë të nxehtë dhe pastaj të bëhet më i dendur, i zhdërvjellët dhe elastik.

Përveç kësaj, ndikimi i radio frekuencave stimulon formimin e fibrave të reja të kolagjenit. Ky efekt ndodh menjëherë pas procedurës dhe rrit gjatë gjashtë muajve pas trajtimit.

Pajisje moderne të përdorura për procedurën Thermage, të pajisura me nozzles të veçanta të lartë-sensitive që i ndihmojnë të kontrollit të temperaturës të lëkurës, zonë, dhe thellësi dhe me intensitet të radio frekuencave.


Sigurisht është e rekomanduar për të kryer Thermage nëse ka moshës lidhur me ndryshimet fytyrë ovale, ka parregullsi e lëkurës dhe indit nënlëkuror pas procedurës Liposuction ose kirurgji të tjera plastike. Thermage është gjithashtu të bëjë me celulitin, shtrirje shënon dukuri, prania e rrudhave, ënjtje, sagging lëkurës pas humbje peshe.

Contraindications Thermage

Ju nuk mund të kryejnë këtë procedurë për ata që janë në trupin e çdo pajisje të transplantuar elektrike. Gjithashtu ndalohet kurs diabet Thermage, çdo tumor, sëmundjet sistemike, shtatzëninë, probleme të rënda të sistemit kardiovaskular, sëmundje të ndryshme të lëkurës në vendin ku procedura do të kryhet.

Si është procedura Thermage

Kjo teknologji është fare e thjeshtë dhe nuk është e nevojshme për të përgatitur posaçërisht. Para se procedura është kryer pastrimin dhe degreasing e lëkurës që do të trajtohen. Pastaj sipërfaqe trajtuar lyhet me një xhel të veçantë.

Përpunim lëkure është kryer me të bashkëngjitni skedarë veçanta që bartin trafikut të shumta për linja të zgjedhura në mënyrë individuale. Pas procedurës xhel është hequr dhe lëkurë lubrifikuar krem ​​qetësues.

Asnjë procedurë të vetme Thermage mund të shkojnë nga 20 minuta deri 02:00. Ditë pas Thermage Shmangni procedurat termike vijim si dush, sauna, ekspozimi i gjatë në diell.

Gjithashtu gjatë natës duhet të braktisë aktivitetin e madhe fizike.

Efikasiteti Thermage

Kjo procedurë lejon jo vetëm për të dhënë lëkurës një pamje të shëndetshme, por edhe të zvogëlojë pamjen e celulitit. Rritje Efekti i Thermage do të zbatohet brenda gjashtë muajve. Efekt që rezulton zgjat për dy vjet. Para procedurës ju duhet patjetër të konsultoheni me një mjek.