Pesha humbje pas hapi vakum


SCC-hap është fintes vakum imitues që u zhvillua në Gjermani. Veprimi kryesor i këtë simulator është djegia intensiv dhe i qëllimshëm i indeve yndyrë dhe luftën kundër celulitit. Parimi i sistemit vakum-hap i bazuar në një kombinim të lëvizje dhe vakum efekt.

Kur përdorni vakum Fitness efekt maksimal është arritur në aktivizimin e proceseve metabolike që ndodhin brenda qelizave, përmirëson microcirculation e gjakut. Unik hap vakum imitues i bazuar në faktin se ndikimi nuk është kryer në një zonë të veçantë të trupit, dhe në disa fusha.

Ndër zonat e problemit me vlerë duke vënë në dukje disa pantallona zonës, mollaqe, bark, kofshë.

Është thënë se gjatë klasës hap vakum shënoi yndyrë efektiv dhe të shpejtë djegie, duke rritur tonin e muskujve.

Me simulator hap vakum mund të zgjidhë tri çështje kryesore si:
- Reduktimi i trupit
- Heqja efektin lëvozhgë portokalli,
- Reduktimi i peshës së përgjithshme të trupit.

Klasa Parimi në një trajner palestër është trupi nga bluzë dhe më poshtë është një mjedis i veçantë vakum ku një person kryen një seri të lëvizjeve të thjeshta. Shpesh këto lëvizje janë shahanye panxituar në vend.

Gjatë ushtrimit, së bashku me personin e përfshirë është vazhdimisht instruktor që specifikon një nivel të caktuar të simulator rezistencës.


Për ata që nuk më pëlqen ushtrim, le të thonë se ju nuk keni për të sforcohem në dhomën.

Gjatë këtij trajnimi norma e zemrës nuk do të shkojë përtej mode aerobic dhe të arrijnë 110-125 rrahje në minutë. Pulse kontrolluar nga sensorë elektronike që i dërgojnë një sinjal për kompjuter ndërtuar palestër.

Rregulli bazë i mësimeve në hap me korrent imitues është të vizitoni orarin normë e rregullt, pajtueshmërisë dhe të ushqyerit performanca e programeve të trajnimit të themeluar.

Trajner vakum palestër ofron një procedurë efektive që një seancë e 30 minuta. Trajnimi i rregullt në hapin thithje vakum imitues të ndihmuar kontrollin e peshës suaj dhe për të ruajtur atë brenda kufijve të caktuar.

Kurs i plotë studion hap vakum është 20 seanca, pasi që pothuajse 98 për qind e rasteve të shënuara rënie në vëllimin e trupit në fushat me probleme. Për çdo kurs ju mund të humbni një mesatare prej pesë paund.