Banjot kripë për humbje peshe


Në një prej materialit të mëparshme unë tashmë u tha se përfaqësojnë një dush për humbje peshe. Sot unë do të diskutojë në detaje më shumë në procedurat e kripur. Qëllimi kryesor i këtyre banjave është për të luftuar trashje. Nga procesi një person merr kënaqësi të vërtetë. Është e njohur se kripë mund të shpëtoj trupin e të drejtave të tepërta të ujit, toksina të ndryshme dhe mbeturinave.

Gjithashtu, ky mineral është në gjendje për të shpejtuar metabolizmin dhe stimuluar qarkullimin. Pas marrjes banjot kripë hollim lëkurës bëhet më elastike. Sa për gunga nënlëkurës yndyrë, ata kryesisht zbutur.

Banjot kripë janë në gjendje të ushtrojnë një efekt pozitiv në uljen e dhimbjeve, duke u paraqitur në nyje për shkak të peshës së madhe trupore.

Për të përgatitur dush duhet të merret plotë apo normale kripë deti. Me kripë e parë që ju mund të arrijë rezultatet më të mira.

Mos përdorni kripë, i cili është marrë nga avullimi. Kjo është për shkak të faktit se përpunimi i kripërave të tilla shkelur strukturën e saj biogenic. Para se të marrë një dush kripë për humbje peshe, lëkurë të qartë duke përdorur pastrim kripë ose sapun. Banjot Gatim nevojë 100 gram. 1 kg. kripë.

I konsideruar përqendrim më i mirë i 0,5 kg. mineral. Nëse keni lëkurë shumë të ndjeshme dhe acarim në shpatin, nuk e bëjmë një zgjidhje të ngopur kripë.


Temperatura e banjës kripës duhet të jetë 30-37 gradë. Kohëzgjatja e procedurave në këtë banjë është 10 deri në 20 minuta.

Dush të përsëritur është rekomanduar në një ditë ose tre. Numri i përgjithshëm i procedurave është 10-15. Ju pastaj jepni lëkurën tuaj një pushim, duke e bërë një pushim. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se ndërsa duke marrë një zonë në zemër dush duhet të jetë fshehur nën ujë.

Për të rritur efektivitetin e dush kripë mund të përdoret vaj esencial duke i shtuar disa pika në kripë pastaj i hedh në një banjë. Ndër contraindications për dush tuaj të kripur për humbje peshe është me vlerë të përmendet sëmundje kardiovaskulare, shtatzëninë, probleme të lëkurës, venat me variçe.

Është e rekomanduar për të përdorur një dush i tillë gjithmonë të konsultoheni me një mjek. Salt banjot hollim tregojnë rezultat mjaft të mirë. Në një seancë që ju mund të humbni deri në 0,5 kilogramë peshë të tepërt.