Skipofit hollim


Ne jemi tha se përbën banja terpentinë hollim. Sot le të flasim për një mjet të ri të quajtur Skipofit për humbje peshe. Ky mjekim në kohën kur është shpikur nga Dr A. rusisht Zalmanov. Skipofit projektuar posaçërisht për banjot terapeutike. Dhe tani më shumë.

Skipofit dhe është një tjetër emër që tingëllon si terpentinë. Ky mjet është një vaj esencial të marra nga distilim e rrëshirë me resins konvencionale. Në mjekësi përdoret zakonisht terpentinë pastruar, e cila është e lëngshme pangjyrë dhe transparente që ka një shije të djegur dhe erë karakteristike.

Vetë terpentinë nuk është në gjendje të shpërndajë në ujë.

Ju mund të mendoni se ajo ishte e terpentinë përdoret për humbje peshe në banja të veçanta. Është pak e gabuar. Në atë kohë, vendosi që të provoni Zalmanov terpentinë si një mjet për rinovimin e lëkurës. Për këtë, ai krijoi zgjidhje terpentinë vaske, e cila ka dhënë një efekt të favorshëm në lëkurë dhe të ndihmojë të rivendosur rrjedhën e gjakut.

Çfarë Skipofit hollim


Ky dush i veçantë terpentinë dhe u emërua Skipofit. Kur krijimin e kësaj droge është përdorur tar pishe, e cila lidhet me një numër të vogël të ekstrakte bimore. Si këto ekstrakte mund të përdoren thupër, buds pishe, borzilok barishte, Motherwort, celandine, sanëz.

Në varësi të komponentëve të përdorur Skipofit ndarë në zgjidhje të bardhë dhe të verdhë.

Veprimi Skipofita hollim

Të gjitha ekstrakte bimore të përdorura në këtë përgatitje, kanë një efekt pozitiv në trup, të rivendosur rrjedhën e gjakut. Nga ana tjetër, proceset e aktivizimit, duke lejuar të shpejtë të mjaftueshme për të djegur yndyrë të tepërt. Në fund të fundit, trupi i njeriut është proces normalizimi i metabolizmit, nivelet e ulëta të kolesterolit totale e paraqitura në gjak. Duke përmirësuar qarkullimin e gjakut në zonat problematike, nuk është pamja e shpejtë lehtësim i celulitit.

Shënimet më tej normalizimi i metabolizmit të lipideve.

Duke përdorur Skipofit për humbje peshe, një person mund të humbni peshë nga gjashtë muaj deri në 15 paund. Një numër i madh studimesh kanë treguar se në shumicën e rasteve pas normalizimi peshë është vërejtur procesin e anasjelltë. Cila përsëri tregon se Skipofit hollim rikthen proceset metabolike të trupit.