Serha hollim


Në një luftë të gjithë të mirë. Duket se ky rregull do të ishte më e mirë për procesin e humbje peshe, e cila është një betejë e vazhdueshme me trashje dhe mbipeshë. Deri më sot, ky proces mund të gjenden jo vetëm një sasi të madhe të klasik, por edhe metoda mjaft të çuditshme.

Këtë herë ne përpiqemi të kuptojmë se çfarë përbën vathë për humbje peshe . Ajo rezulton se këto dy fjalë mund të ndërlidhur. Për më tepër, kjo metodë nuk është vetëm konsideruar, që nga përmendja e parë e tij mund të gjenden në parimet e lashta të akupunkturë.

Siç e dini, në veshët është një numër i madh i pikave biologjikisht aktive, të cilat janë përgjegjëse për proceset metabolike në trup.

Ajo është në këto pika dhe ka një vathë të drejtpërdrejtë të ndikimit për humbje peshe.

Sipas përkrahësve të kësaj metode për të luftuar trashje, proceset e vetë-aktivizimit të trupit që shkaktojnë ul oreksin dhe të çojë derisa të ngopen gjatë një vakt. Ajo rezulton se vathë teori për humbje peshe ndihmon një person në kontrollin e oreksit tuaj.

Me këto argumente e ekspertëve pajtohen vetëm gjysmën. Kryesisht sepse mbipeshë nuk është gjithmonë rezultat i overeating. Në disa raste, paund shtesë mund të jetë për shkak të stresit, përdorimit të drogës, për shkak të sëmundjes, qasjen e gabuar ndaj dieting.


Në të gjitha këto situata vathë për humbje peshe nuk ndihmon në luftën kundër trashje. Gjithashtu, të jenë të vetëdijshëm se një metodë e tillë si vath për humbje peshe, duhet detyrimisht të shoqërohet me dietë. Pa këtë proces nuk ka arritur rezultate të rëndësishme, të cilat nuk mund të jetë për të mbajtur jashtë procesit humbje peshe.

Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se unazë, e përdorur në luftën kundër trashje, të vënë të paktën një muaj. Version klasik i kësaj teknike është që të instaloni këtë gjë për tre muaj. Siç mund ta imagjinoni, nëse për kaq shumë kohë për dietë, çdo objekt tjetër mund të përkryer të ndihmojë në humbjen e peshës.

Kur duke përdorur një palë vathë duhet të dinë se ajo mund të mos përdoret për të gjithë, sepse ka disa contraindications, ndër të cilat vlen të përmendet prodhimin e qumeshtit, shtatzanisë, bulimia, anemi, dështimi kardiovaskulare, diabeti dhe sëmundje të tjera.

Në çdo rast ju duhet të dini se para se ju përdorni këtë metodë e humbjes së peshës, është e detyrueshme që të konsultoheni me një specialist mjekësor.