Squats për humbje peshe


Në mesin e ushtrimit më efektive është me vlerë të përmendet squatting . Por ato ndihmojnë në procesin e humbjes së peshës? Ekspertët vënë këtë lloj të aktivitetit fizik në kufirin midis forcës dhe ushtrim aerobe. Kjo ndarje është për shkak të faktit se gjatë këtij njeriu galiç ngre peshën e tij të trupit. Në këtë ushtrim në masë të madhe rrit normën e zemrës. Gjatë ulem-ups të kryera në dy faza.

Në fazën e parë një person bie, lodhje çdo muskul të trupit. Kur heqja e trupit në rast hyn fuqi faza. Me këtë kombinim, procesi i djegur kalori është shumë më efektive. Mbi 100 ulem-ups se një person peshon 62 kg.

merr pesë minuta, ka humbur një mesatare prej 43 kalorive. Me më shumë peshë do të digjen në mënyrë të konsiderueshme më shumë kalori, por me rritjen e kohëzgjatjen e efektivitetit punësimit të ulem-ups reduktohet vetëm.

Llojet squats


Sot ne e dimë një numër të madh të llojeve të ndryshme të squats, të cilat ndryshojnë për performancën dhe ngarkesës në muskuj. Efektiviteti i njëjtë në pothuajse të gjitha rastet është e njëjtë. Rregulli bazë për të gjitha llojet e squats është se ju nuk mund të bjerë poshtë një pikë ku hips tuaj nga dysheme do të jetë paralel.

Kjo nuk është e pamundur se kënd gjunjë ishte 90 gradë.

Në qoftë se ju shkelin këtë politikë një ngarkesë e madhe qëndron në shpinë të saj dhe gjunjë, e cila mund të çojë në një përkeqësim në shëndetin e përgjithshëm. Kur kryer ushtrime pesë kat nuk mund të shkëputet. Lloj klasik i ushtrimit galiç konsiderohet kështu që ne e dimë nga fëmijëria. Duke bërë një mbledhje, duart duhet të vendosen para ose në një rrip. Për të rritur efektin kur ju dilni nga outleap rekomanduar mbledhje.

Squats hindu janë përdorur gjerësisht në palestër, e cila erdhi nga arsenalin e luftëtarëve Kushtia Qarkut. Ky lloj mbledhje është shumë e rrezikshme, të cilat nuk duhet të kryejnë njerëzit që janë mbipeshë.

Plieux mbledhje bazë është më gjerësisht spaced këmbët, këmbëve mënjanë. Besohet se ky lloj i mbledhje punon kofshët jashtë shumë më të mirë të brendshme.

Sa kohë për t'u ulur

Për të luftuar trashje është e rekomanduar për të kryer klasik ulem-ups për të humbur peshë. Gjatë javës për të bërë tre seanca, gjatë së cilës do të jetë 15-20 repetitions për 3 grupe. E ardhmja e qasjeve duhet të rritet në pesë. A nuk e bëjnë një shumë të reps. Konsideruar më optimale numër 25 ulem-ups në një qasjeje.

Rreziqet galiç humbje peshe

Edhe një herë, ne themi se ky lloj ushtrimi është një tip serioz dhe i rrezikshëm i punësimit për një person që vuan nga obeziteti.

Ushtrim të pahijshme mund të jetë një mallkim i vërtetë për pjesën e prapme më të ulët dhe gjunjë.

Për të shmangur problemet me nyje gjatë ushtrimit duhet të mbani drejt shpinën dhe mos rrumbullohem atë. Në rastin kur kryen ulem-ups për të humbur peshë, ju ndjeni dhimbje e keqe, ju duhet menjëherë të ndërpresë punësimin.