Terapi presion kundër celulitit


Terapi Presioni është një metodë e re për të luftuar celulitin dhe venat me variçe. Baza e parimit të teknikës së terapisë presion është procesi me anë të veprimit të kompresuar ajrore mbi sistemin limfatik. Kjo ajrit është ushqyer përmes një korse të veçantë multichamber, i cili është një pressoshtany ose pressokurtku. Served ajër i ngjeshur pompohet doza të caktuara.

Stimulimi i muskujve ritmike kryer radhës, duke rezultuar në lëvizjen e limfatike, e cila nga ana çon në tërheqjen e lëngjeve ndenjur nga trupi. Gjithashtu rrjedh produkteve të zbërthimit të yndyrave dhe toksina. Terapi Presioni është i krahasueshëm me shtrydh masazh.

Procedura aktuale ju lejon të rivendosur ekuilibrin e ujit të trupit, të normalizuar lëngun ndërqelizor dhe qarkullimin limfatike. Përveç kësaj, metabolizmi aktiv trup në qelizat yndyrë. Terapi Presioni është në gjendje për të reduktuar në masë të madhe sasinë e trupit, lëkurë të butë të përballen me të qenit mbipeshë.

Sa për pajisjen për të kryer terapi presion, kjo duket si një kostum të veçantë, në të cilën ajri është i furnizuar me presion të ndryshme. Dozimi ajrit zbuluar nga kompjuteri. Kostum Sam përbëhet nga disa segmente, të tilla si çizme të lartë, rrip të gjerë, doreza të gjata. Gjatë procedurës pacienti është në shtrat.


Zbatimi i këtyre dush masazh ndihmon për të përmirësuar rrjedhjen e gjakut në muskujt, të rritur normën metabolike.

Kur kryer këtë procedurë, mjeku duhet të jetë i pranishëm. Vlen të përmendet se një procedurë mund të zëvendësojë terapi presioni 20 seanca të masazh manual. Duke folur për kohëzgjatjen e kursit, ai mesataret 10 deri në 15 trajtimet që zgjasin 30 minuta. Metoda e terapisë presion duhet të bëhet çdo 2-3 ditë. Sa për kursin e përsëritur, kjo mund të bëhet vetëm brenda gjashtë muajve pas seancave të para.

Indikacionet kryesore për procedurën, ia vlen të përmendet kullimit limfatike, celulitin, depozita e lokalizuara yndyrë, peshë të tepërt, shurdhim në këmbë, duke parandaluar trombozë dhe të tjerët.

Si të presionit të ndryshme të testit terapi tregon rezultate efektive në trajtimin e celulitit, si kjo teknikë është në gjendje për të hequr arsyet kryesore për ndodhjen e saj.

Në këtë rast hipoksi i ndenjur dhe lëngun intersticiale të përfshira në indin nënlëkuror. Efekti më i madh i përdorur këtë metodë është arritur duke përdorur krem ​​anti-celulitin dhe gels.