Komente terapi Presioni


Në një prej materialit të mëparshëm kemi përmendur atë që përbën terapi presion . Për ata që nuk e dinë të thonë se kjo procedurë është një kullimit mekanik limfatik, e cila është bazuar në ndikimin e përdorimit të ajrit të ngjeshur të sistemit limfatik. Për shkak të qëndrueshme dhe ritmike stimulimin e muskujve është ri limfatike dhe rrjedhjen e gjakut që ndodh në indet.

Terapi presion ndihmon të shpëtoj trupin e njeriut sasi të madhe të substancave të dëmshme, ndër të cilat vlen të përmendet produktet e dekompozimit të yndyrave, toksina e akumuluara të lëngshme. Nga njerëzit që përjetuan terapi presion proces, dëgjuar komentet vetëm pozitive.

Rezultatet e para pozitive të terapisë presion, shumë pacientë vini re disa seancave. Në internet nga ana ?? reagime të mëdha në lidhje me terapi presion. Le të shohim se si e mirë kjo procedurë.

Rishikimet e terapisë presion


Sipas Irina, ajo zgjodhi terapi presion për të hequr qafe e celulitit. Metodë është që ju të veshin pantallona me një rrip në gjoks shumë të lartë. Pastaj pantallona hyrëse ajrit, e cila është shumë e ndjeshme e trupit fillon të shtrydh. 30 seanca minutë lejon për të rritur rrjedhjen e gjakut.

Kjo prodhon një efekt të dukshëm mbi celulitit. Siç përshkruhet Irina, ajo bëhet 10 seancat e terapisë presion, e cila rezultoi në peshën e humbur nga 3 paund.

Përveç kësaj, më i hollë dhe i qetë ishte prift.

Tjetër Rishikimi i terapisë presion ne kemi marrë nga Catherine, i cili, pas gjashtë seanca, vuri në dukje se pas çdo procedure ajo ndjehet shumë të pakta dhe i papeshë.

Është thënë se shumë njerëz që e kanë provuar këtë metodë në shqyrtimet e tyre të terapisë presionit të them se në fund të procedurës ndjeu një butësi të këndshme në këmbë. Përveç kësaj, kjo procedurë ka ndihmuar përsosur për t'u çlodhur dhe lehtësimin e stresit.

Shumë thonë gjithashtu se pas një kurs të plotë të terapisë presion, i cili është 10 seanca, përmirëson ndjeshëm të lëkurës. Pothuajse të gjitha komentet e terapisë presionit të thotë se më pas një njeri ka humbur një numër të caktuar të paund.

Siç mund ta keni vënë re, kjo metodë e që kanë të bëjnë me peshë të tepërt dhe celulitin është shumë efikas. Nëse ju gjithashtu keni përjetuar këtë procedurë, të jetë i sigurt për të na lënë reagime seanca tuaj terapi presion.

Sa për terapinë e presionit të çmimeve, kostoja e një procedure varion prej 300 deri 700 rubla.