Plaster për humbje peshe


Nga të gjitha mjetet e luftës kundër trashje dhe mënyrat e marrjes shifër ideal qëndron larg patch për humbje peshe. Plaster ndryshon aspak metodën e zakonshme të kontrolleve të ekspozimit. Tradicionalisht, humbje peshe duhet të ndjekin një dietë apo merrni ndonjë drogë të veçanta që ndikojnë në trup nëpërmjet traktit gastrointestinal.

Plaster gjithashtu vepron pak ndryshe. Me ndihmën e përbërësve aktivë të depërtojnë në trupin tonë nëpërmjet lëkurës. Duke vepruar në fushat me probleme, hollim patch aktivizon metabolizmin në këto fusha. Një rritje e qarkullimit, ënjtje i lëvizshëm, duke rritur rrjedhjen limfatike dhe stimulon lipolysis.

Si rezultat - ne të hequr qafe paund shtesë dhe inç.

Plaster për humbje peshe është shumë e lehtë për t'u përdorur, ngjitur mbi problemin e trupit dhe janë nga 20 minuta deri 1 ditë (koha varet nga prodhuesi dhe patch tregohet në udhëzimet e aplikimit). Arna vijnë në madhësi të ndryshme nga 3x3 në 10x10 cm Kohëzgjatja e kursit -. 30 ditësh.

Si prodhues të na siguroj patches, nuk ka nevojë jo dieting, as ushtrim. Vazhdimi për të ndjekur rrugën e tyre të jetës, megjithatë, ne të shpëtoj prej peshë të tepërt.

Çfarë është realiteti? Në të vërtetë, ndikimi në trup nëpërmjet lëkurës dhe madje mund të ketë disa avantazhe mbi metodat e tjera.


-Së pari, ne do të fitojë në shpejtësinë e ndikimit, sepse substanca aktive nuk janë të ekspozuar direkt në lëngjet e stomakut.

Së dyti, ne kemi mundësi për të ndikuar atë në pjesët problematike të trupit.

Megjithatë, kjo teknikë nuk është edhe pa difekte ?? numër. Dhe ju duhet të mbani mend nuk është që të ndjehen të frustruar.

 • I parë. Me patch vetëm mund të shpëtoj yndyrë të jashtëm. Problemi i obezitetit është i lidhur edhe me ekzistencën e yndyrë të brendshëm e cila e rrethon organet e brendshme - kjo yndyrë nuk është subjekt i ndikimit të patch.
 • I dytë. Substancat aktive të ndikojë vetëm vendin ku suva mbërthyer.

  Në gjak, ata nuk bien dhe faqet prandaj tjera janë të papunë.
 • Tretë. Pavarësisht nga deklaratat nga prodhuesit patches, ata në mënyrë efektive do të djegur yndyrë në qoftë se ju nuk e ushtrojnë. Sepse metabolizmin yndyrë në trup mund të aktivizohet vetëm me rritjen e aktivitetit fizik. Pra, mënyra në palestër mbetet e hapur.
 • Çfarë mund të konkludohet nga e gjithë kjo?

  Plaster për humbje peshe vetë është e mirë vetëm si një masë parandaluese në qoftë se ju nuk keni peshë të tepërt dhe celulitin, dhe ju nuk doni që ajo të shfaqet.
  Në praninë e një peshë të vogël tepërt (5 kg) patch duhet të përdoret vetëm në lidhje me ushtrimin - vetëm në këtë rast, ju mund të rivendosur këto disa paund.

  Nëse ju keni një diplomë të dytë apo më tepër të trashje, patch nuk do t'ju sjellë ndonjë rezultat. Ju më mirë të zgjidhni çdo metodë tjetër të humbjes së peshës: ?? dietë, palestër, futje e shtojcave ushqimore apo drogës. Vetëm kur qëllimi isha i vogël do të humbni një paund disa, ju mund të marr patch ndihmë për humbje peshe.