Pierre Duka - Unë nuk mund të humbni peshë


Ajo është titulluar si botoi një libër të mjek diete famshëm francez i cili ka shkruar edhe 19 vepra që tregojnë për procesin e humbjes së peshës. Libri " Unë nuk mund të humbni peshë "Nuk ishte një bestseller në shumë vende. Në këtë punë një Pierre Duke përshkruar teorinë e sistemit të tij, dhe prezantoi rezultatet e praktikave të tyre të mbledhura gjatë viteve. Deri më sot, puna e re e stampim famshme nutrionistit prej 10 milion kopje.

Është e njohur tashmë se libri "Unë nuk mund të humbni peshë" nuk është vetëm lider tregu në të gjitha vendet evropiane, por edhe në Shtetet e Bashkuara. Në shitjen e kësaj pune filloi në verën e vitit 2011.

Ishte në këtë kohë Pierre Duke vizituar vendin tonë për një vizitë zyrtare, gjatë së cilës dhe prezantuar librin e tij të ri.

Për prezantimi i punës është organizuar ceremonia, për të cilën ishin të ftuar shumë njerëz. T'ju tregoj një sekret që projekti fat-man.ru gjithashtu ka marrë një ftesë për ngjarjen, por për disa arsye familjaritet me Pierre Diukanov nuk ndodhi kurrë. Por le të kthehemi tek libri "unë nuk mund të humbur peshë."

Në faqet e kësaj pune është prezantuar një sistem të detajuar ?? dietë francez. Vëmendje e veçantë i është kushtuar procesit të librit të fundit të stabilizuar humbje peshe. Kujtojnë se Duka Ushqimi i përbërë nga katër hapa të njëpasnjëshëm janë mjaft proces i thjeshtë për të luftuar trashje.


Rregulli kryesor është pajtim i rreptë me të gjitha kërkesat e secilës fazë. Libri i ri mbulon një sasi të madhe të pikave. Një person i cili dëshiron të humbur peshë, do të gjeni në këtë punë pothuajse të gjitha përgjigjet e pyetjeve që lidhen me luftën kundër mbipeshë.

Duhet të theksohet se, në librin e Pierre Duka "Unë nuk mund të humbni peshë", ka 13 kapituj të plota, ndër të cilat qëndron jashtë jo vetëm të katër fazat e humbjes së peshës, por edhe receta të ushqimit, metodat e ekzekutimit nga fillimi i lindjes, aktivitetin fizik shenjtërim gjatë dieting .

Kujtojnë se i pari Duka Pierre përkushtuar veten për të përpunuar ushqimin në 1975.

Që nga ajo kohë, ai ishte në gjendje për të ndihmuar personalisht 40 mijë njerëz të humbur peshë.