Pastrimit të trupit


Një nga faktorët që ndikojnë në shëndet të mirë dhe jetë e gjatë, është një konstante spastrim organ . Për një kohë të gjatë trupi ynë është mjaft i ndotur, duke çuar në sëmundje dhe probleme të ndryshme. Elemente të dëmshme të hyjnë në trup nëpërmjet traktit gastrointestinal, mushkërive, të lëkurës dhe mukozës.

Trupi përpiqet për të përballuar me të gjithë mjedisin e agresionit toksik, duke hequr shumica e substancave të dëmshme përmes procesit të vetë-pastrimit. Por jeta e sotme të zënë dhe të çon në faktin se trupi nuk mund të përballen me të gjitha toksina. Në rastin e papastërtitë që merr brenda, depozituar në formën e skorje në limfatike, indeve dhe organeve.

Edhe në qoftë se sistemi juaj nxjerrës punon në mënyrë të përkryer, çdo vit numri i toksinave që janë të bllokuar në trup, do të rritet. Kjo është për shkak të faktit se mjedisit ka një përqendrim të madh të substancave të dëmshme. Akumulimi i vazhdueshëm i toksina mund të çojë në përkeqësimin e funksioneve bazë dhe organet. Në këtë rast, të jetë i sigurt për të pastruar trupin.

Pastrimi periodik i trupit ndihmon për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, e cila do të përfitojnë të ushqyerit e zemrës dhe trurit.

Pastrimin e zorrët, veshkat dhe tregon mëlçisë gjitha toksina dhe mbeturinave që ishin akumuluar para.


Vlen të përmendet fakti se pastruar trupi është një nga hapat më të rëndësishëm në procesin e humbjes së peshës dhe për të luftuar trashje. Lufta optimale me trashje arrihet vetëm duke përdorur një qasje të integruar.

Shumica e metodave profesionale të humbje peshe dhe dietat e bazuar në zbatimin gradual ose spastrim të plotë të trupit. Ndër mënyrat më të lehta për të ndihmuar të pastruar trupin, është që të sigurojë një grevë urie. Ky proces është i bazuar në faktin se një person brenda 3 deri në 5 ditë, të ndaluar për të ngrënë.

Ky proces është i ndërlikuar dhe i vështirë, sepse njerëzit mendojnë disa dobësi, marramendje dhe dobësi.

Në rast se gjatë agjërimit këto ndjenja është shumë e vështirë për të kryer, duhet të braktisin grevën. Nëse trupi juaj mbart uri të madhe, procesi i pastrimit mund të rritet në shtatë ditë. Sipas ekspertëve, agjërimi i vërtetë vërejtur vetëm në ditën e katërt.

Për këtë ditë, trupi jeton duke përdorur karbohidratet akumuluara më parë. Kryen një grevë urie mund të jetë vetëm rasti nëse ju jeni në rregull me shëndetin. Nëse ka një lloj sëmundje, uria mund ta bëjë pas lejen e mjekut. Agjërimi i duhur do të kryejnë detoxification të shkëlqyer, duke sjellë me vete edhe substanca të dëmshme.