Vaj ulliri për humbje peshe


Shumë njerëz që vendosin për veten tuaj, është koha për të humbur peshë, sidomos kufizojnë dietën tuaj, duke zvogëluar madhësinë e pjesëve dhe duke e lënë menu shpesh vetëm perime dhe fruta. Ndonjëherë ju nuk mund të shkojnë në ekstreme të tilla. Ajo është e mjaftueshme për të parë dietën tuaj për të përfshirë ato ushqime që ndihmojnë të përshpejtojë metabolizmin. Në disa raste, nutritionists rekomandojmë përdorimin për humbje peshe vaj ulliri .

Ky produkt është konsideruar kladezyu sasi të madhe të pasura me vitamina A, E, D dhe K. Ajo përbëhej nga vaj ulliri është e dobishme për të acideve të trupit, ndër të cilat është me vlerë të përmendet stearik, oleik dhe palmitik.

Këto acide të ndihmojë kolesterol më të ulët.

Duhet të theksohet se vaji i ullirit ka mbi efektin e trupit njerëzor të dobishme. Po, përmirëson funksionin e mëlçisë, trakti gastrointestinal dhe pankreasit. Nga marrja e këtij produkti është që të refuzojnë njerëzit me rëndim gastrointestinal sëmundjeve. Studimet kanë treguar se konsumimi i vajit të ullirit jo vetëm përshpejton metabolizmin, por edhe zvogëlon urinë.

Nëse ju shkoni për një muaj për të humbur £ 5 mbipeshë, gjatë kësaj kohe çdo ditë duhet të marrin një lugë gjelle e këtij produkti. Kjo duhet të bëhet dy herë në ditë.


Vaji i ullirit mund të përdoret si një i pastër dhe duke shtuar në salads dhe ushqimet e gatshme.

Pra, nëse ju doni të qartë trupin tuaj e toksinave, pesha e tepërt dhe toksina mund të jenë të përgatitur një sallatë të veçantë. Për këtë gjellë që ju duhet për të imët pres 300 gram. lakër, shtoni një trangujve copëtuar, selino dhe qepë. Sallatë i kripur dhe i veshur me vaj ulliri dhe lëng limoni.

Në shumicën e pjatave duhet të dini saktësisht se si të zgjedhin vaj ulliri për humbje peshe. Erë, ngjyrë dhe shije e produktit varet nga ullinjtë. Ngjyrë ulliri e gjelbër tregon se produkti është fituar nga ullinjtë që janë të mbledhura në fillim.

Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se vaji i ullirit është i ndarë në rafinuar dhe i parafinuar. Më e dobishme është konsideruar opsioni i dytë. Kjo është për shkak të faktit se gjatë procesit të rafinimit temperaturat e larta të çojë në faktin se produkti rezulton do të zvogëlojë pronat dobishme. Besohet që vaji i ullirit më i mirë është cilësi shkalla me e larte Popuri ekstra-vergine di oliva.