Hollim Massage


Kohët e fundit, trashje lufta ndër Simulators më të njohura konsiderohen massager hollim. Kjo kërkesë për këto objekte për shkak të faktit se massager kërkesa të mëdha në një popull shumë të zënë dhe dembel. Me hollim massager ju mund të mbrojtur trupin tuaj e celulitit, të humbur peshë dhe për të përmirësuar gjendjen e përgjithshme të lëkurës. Aktualisht, ranë dakord për të ofruar disa lloje të massagers.

Vibro - pajisje që janë shpesh zona që janë të pajisur me makinë, në gjendje për të aplikuar për një trup të veçantë muskujt vibroimpulsiv. Në zemër të këtij procesi është efekti i tkurrje të muskujve me frekuencë të madhe.

Në fund të fundit këto reduktime të çojë në depozitat yndyrore që të fillojnë të prishen. Në ato zonat e prekura massagers, vuri në dukje forcimin e furnizimit me gjak që pengon pamjen e pllakave dhe stagnimit që formojnë shtresën bazë celulitit.

Vakum hollim Massage bazuar në faktin se skema e tyre punon në parimin e hedhje kupash refleks masazh. Kjo pajisje është krijuar më së shpeshti në formën e kontejnerëve transparente, kujton e bankës. Kjo enë është e pajisur me grip të rehatshme.

Kur aplikoni massager vakum, ti e kupton ndikimin në fusha të ndryshme të trupit, ku vëzhguar të gjitha llojet e problemeve.


Pas kurs kaluar është shënuar aktivizimin e metabolizmit, e cila çon në avari e trupit yndyrë sa më shpejt të jetë e mundur.

Lloji i fundit i hollim massagers janë teplomassazhery që në formën e rripave që "efekti sauna". Me këto pajisje, trupi mund të hiqni toksina dhe mbeturinave. Parimi bazë i këtij massager është se sapo ju të veshin një fushë problemore rripin e trupit, ju filloni të djerse në saunë. Në të njëjtën kohë trupi do të fillojë të rritet intensiteti i metabolizmit dhe trupit yndyrë do të tretem gradualisht.

Teplomassazher kundërindikuar për njerëzit që kanë probleme me presionin apo origjinalitet vërejtur temperaturat e larta. Unë shpresoj se unë kam folur në detaje për të gjitha llojet e massagers hollim, dhe ju mund të zgjidhni për veten e tyre pajisjen e nevojshme që ju lejon të merren me peshë të tepërt.