Hollim Massage


Për të qenë shumë i sinqertë me veten tonë, shumë prej nesh të paktën një herë në jetën tuaj, ëndërroja rreth asaj se si për të humbur peshë pa ndonjë tendosje fizike, kufizimet në ushqim dhe në përgjithësi pa siklet. Kështu, fle, mendoj se për kuptimin e jetës, ndërsa derisa dikush do të punojë dhe do të sigurt se mbipeshë juaj vetë u zhduk pa gjurmë. Është kjo ëndërr shpesh luajtur krijuesit e reklamave, të tilla si "hollim masazh".

Historia e Masazh ka rrënjët e saj përsëri shekuj. Ku e bën fjalën, ende askush nuk e di. Ka dy versione, Arabisht dhe Greqisht. Arabët thonë se fjala "masazh" vjen nga "Mace" (stroking), dhe grekët thonë se fjala është me origjinë greke ("masev" - fërkim).

Megjithatë, kjo nuk ka rëndësi. Gjëja kryesore është që masazh ka qenë rreth e rrotull për mijëra vjet, dhe madje edhe paraardhësit tanë nuk kishte asnjë dyshim për efektivitetin e saj. Fjala "masazh" ne mund të themi, kuptohet, dhe çfarë është favori? Shumë njerëz besojnë se terapist gjatë seancës, duart e tij të forta si një çekiç dërrmuese të depozitave yndyrë dhe celulitin. Në fakt - ky është një gabim. Efekti kryesor i masazh për humbje peshe është arritur përmes efekteve të drejtpërdrejta mbi sistemet e qarkullimit të gjakut dhe limfatike. Gjaku rrjedh në lëkurë, ajo përmirëson metabolizmin dhe kjo ndikon pozitivisht në shtypjen e trupit yndyrë, humbje peshe është me anë të masazh.


Veçanërisht i dukshëm është ndikimi i masazh në qoftë se ju do të përdorin atë, së bashku me klasat e rregullta palestër, etj

Ka një larmi të madhe të llojeve të ndryshme të teknikave masazh dhe humbje peshe, dhe, si tek lista ata të gjithë nuk është e mundur, kjo ka kuptim për të qëndruar në klasifikimin sipas tipit të ndikimit në masazh trupit. Nuk janë vetëm katër lloje: hardware, manual (dore), këmbë dhe të kombinuara.

Hardware masazh, si edhe, është disa varieteteve: dridhës, hidro dhe pneumomassage. Bukurinë e masazh hardware është pikërisht ekspozimi. Megjithatë, duhet theksuar se në makinë - nuk është një njeri, dhe ajo nuk mund të ndjehen ju dhe një qasje individuale.

Prandaj acupressure për humbje peshe në hardware ndonjëherë nuk sjell rezultatin e pritur.

Manual - një tip tradicional dhe më të popullarizuara të masazh. Përparësia e saj e madhe është duart direkte ndërveprimit masazh trupin e pacientit. Në këtë rast, ajo është gjithmonë e mundur për të rregulluar në çdo klient. Megjithatë, ka disavantazhet: rezultati varet nga aftësitë, qëndrimet, shkalla e lodhjes dhe specialisti shëndetësor. Terapistët masazh me përvojë kanë përvojë të gjerë dhe njohuri se si për të bërë masazh për humbje peshe dhe të kontrollojnë emocionet dhe gjendjen e një masazh të tyre.

Masazh këmbë ishte shumë e gjatë.

Në të kaluarën ajo më shpesh përdoret në banjot. Në botën e sotme të masazh duke përdorur këmbët në përgjithësi përdoret për shërim dhe relaksim atletët që kanë pësuar tendosje të madhe fizike.

Flisni për të gjitha llojet e porositë mund të jetë i pafund, sepse ne nuk e kemi përmendur ende vakum hollim masazh, spot, contactless, perkusion dhe shumë lloje të tjera të masazh.

Shumica e njerëzve vijnë të plotë me dhoma masazh, të justifikuara, sepse mjedisi puna dhe props nevojshme personi i kualifikuar do të arrijnë efikasitetin maksimal. Por ju gjithashtu mund të telefononi masazh në shtëpinë e tij, hollim masazh në shtëpi do t'ju ndihmojë të relaksoheni më shumë në një ambient të rehatshëm dhe të kursyer kohë.

Shumica e njerëzve preferojnë të masazh masazh bark hollim dhe hollim poshtë, por profesionistë të rekomandojë shpenzimet normën e përgjithshme, duke prekur të gjithë muskujt e trupit.

Megjithatë, shpesh, në një pyetje të drejtpërdrejtë, është e mundur për të humbur peshë nga profesionistë masazh takohen shaka: "! Po, në qoftë se ju - terapist masazh"

Vetëm nga masazh ju do të bien në peshë, por që ndikimi pozitiv i trajtimeve masazh për të rritur efektin e luftës kundër trashje, askush nuk e lënduar.