Mantra për humbje peshe


Duke kërkuar në pasqyrë, ne shpesh marrin vendime "në një dietë". Ne të fillojë kërkimin për metoda të ndryshme dhe mënyra për të humbur peshë, të shkojnë mbi opsionet e ndryshme. Ndonjëherë një kërkim të shkoni javë. Shumica prej nesh janë përgjegjës për të konsultuar ekspertë mbi rekomandimet dhe contraindications. Dhe tani në fund të kërkim - dietë të zgjedhur.

Ajo mbetet vetëm për të filluar shkopin. Zakonisht në këtë pikë nuk është fraza e famshme - "Unë do të fillojë e hënë" ose "dita e parë", edhe, shumë gjëra të tilla si se. E hënë është shpesh nuk vjen kurrë.

Ose, të fillojë një dietë, dhe madje urryer ikje me një paund disa, përsëri nakydayemosya ushqim, dhe me shije të përtërirë.

Si rezultat i këtij punës rënë paund vijnë përsëri në disa ditë, në fakt, shpesh edhe rritjet peshë.

Pas dietë - kjo nuk është një shkop magjik. Dietë - një dietë të shëndetshme për jetën. Si të vetë çeliku dhe ku për të marrë vullnet për realizimin e planit të tij.

Është e këshilluar që të hartojë një të ashtu-quajtur Mantra. Kjo është një tekst i vogël që ju do të përsërisë nga dita në ditë disa herë për qëllime të vetë-hipnozë dhe të caktuar "encoding" rezultatin. Është thelbësore që teksti i riprodhuar mbi kohën edhe pa kujtesë të tensionit, sikur subconsciously. Kjo është, në urdhërimet Mantra depozituar në tru si më i saktë dhe i sigurt.


Tekst Mantra shkruajnë në një copë letër, dhe hera e parë që gjithmonë të mbajnë me ju. Dhe sa më shpejt që ju të ndjeni dëshirën zhvillim të bjerë çdo gjë dhe se si për të rostiçeri, të arritur për një copë menjëherë dhe të marrë Mantra disa herë derisa dëshira për të ngrënë nuk është e humbur. Pas disa kohe në pjesë spontane dhe të paharrueshëm, ju nuk do të duhet për të, sepse ju mund të luajnë të gjitha rregullat nga zemra.

Pra jepni Mantra përafërt tekst. Nëse e dëshiruar, ju mund të ndryshojë atë ose shtoni diçka personale.

  • 1. Nëse unë shkelin dietë tani, unë kam për të filluar përsëri. Por jeta nuk mund të jetojë disa herë, koha është përgjithmonë, unë nuk kam asnjë shans për të ndaluar atë.

    Thyerja e dietë unë gërryes jetën time.
  • 2. Nëse unë e ha dëshirueshme, atëherë jeta ime nuk do të jetë më i lumtur. Shijen e ushqimit do të harrohet në disa sekonda, por trupi im nuk do të jetë ose i shëndetshëm apo i bukur. Në vend të kësaj, unë do të hahet pas përvojës torturës, dhe unë do të edhe më tej nga objektivi. Nuk ka arsye objektive për të ngrënë të drejtë tani.
  • 3. Në qoftë se unë nuk e ha i dëshirueshëm, më keq jeta ime bëhet. Unë nuk do të vdes nga uria, nuk bie të fikët, asgjë e keqe do të ndodhë. Unë nuk kam asnjë arsye për t'u frikësuar e refuzimit të ushqimit.
  • 4. Unë jam në gjendje të ndjekin rregullat e dietë, siç bëjnë biznesin e tyre normale të përditshme.

    Dietë - një pjesë e jetës sime. Në qoftë se unë mund të bëjë asgjë tjetër, dhe unë mund të përballen me atë.
  • 5. Ushqimi është shumë i rëndësishëm për mua. Thyerja e dietë, unë të shkaktojë një dëm të madh. Unë e dua veten dhe ushqej atë dhe unë i denjë për më të mirë.
  • Mantra është shumë e lehtë për t'u përdorur, përmban vetëm 5 rregulla të lehtë për të kuptuar dhe të lehtë për të kujtuar. Mendja jonë e tërë trupi. Jepini një trurin tuaj mjet i duhur për të menaxhuar, dhe jeta juaj do të jetë shumë më mirë.