Lipoic acid për humbje peshe


Lipoic acid , e cila është quajtur ndryshe thioctic, kategorizuar vitaminë-si substancë. Ky emri duhet substanca me përbërjen e tyre kimike është jashtë kategorisë klasike të pasura me vitamina, por për trupin e njeriut janë thelbësore. Trupi i njeriut është në gjendje të sintetizojnë lipoic acid në doza të vogla.

Pra, pjesa tjetër e këtij acidi duhet të merret nga ushqimi. Burimet kryesore të lipoic acid nënproduktet duhet theksuar, ku një produkt kilogram përmban 1000 mg substancës.

Gjithashtu, kjo listë duhet të përfshijë qumësht përmban 900 mikrogramë, 725 micrograms e viçi për kilogram oriz me 220 mg dhe lakër me 115 mg për kilogram të produktit.

Lipoik ndikimi mangësi acid në sistemin imunitar, kardiovaskular dhe nervor. Arsyeja për këtë është se lipoic acid është i përfshirë në karbohidrate dhe metabolizmin yndyrë. Kështu, kjo substancë ofron sisteme themelore të energjisë dhe indet.

Acid lipoik është antioksidant aktiv. Gjithashtu, prania e kësaj substance në trup ndihmon për të përdorur oksigjen për të djegur glukozë. Lipoic acid mund të rrisë pragun aerobic, përmirësimin e metabolizmit. Djegia e glukozës që gjendet në qeliza ndihmon në parandalimin bartjen e tepërt e saj në yndyrë.

Përveç kësaj, lipoic acid ul nivelin e lirë yndyrë të përfshira në gjak.


Prandaj rekomandohet që të përfshijë lipoic acid në luftën kundër trashje. Siç mund ta shikoni, lipoic acid për humbje peshe ndihmon rregullimin e karbohidrateve trupit njerëzor dhe metabolizmin yndyrë.

Deri më sot, shiti një numër të madh të drogës element kryesor i të cilit është lipoic acid. Mbani në mend se lipoic acid për humbje peshe nuk është mjet që do t'ju ndihmojë të hequr qafe paund shtesë.

Kjo substancë është e domosdoshme për trupin tonë për të normalizuar të gjitha proceset që vazhdojnë të ndihmojë mekanizëm të fillojë për të luftuar trashje.