Bariatric vendpushimin


Askush, me sa duket, nuk e thonë se problemi është një trashje mbipeshë dhe - më shumë. Dhe kjo nuk është vetëm se si yndyrë një person është, dhe se trashje kontribuon në zhvillimin e një numri të sëmundjeve. Pra, njerëzit të cilët janë mbipeshë hipertensionit ndodh 2,8 herë më shumë gjasa se njerëzit e peshës normale, diabeti - tre.

Përveç kësaj, trashje të ndodhë pas infertilitetit, mëlçisë dhe tëmthit fshikëz, thromboembolism, deformimeve osteoarthritis, gjë e shëmtuar e këmbë dhe të tjera, më pak efekte "të këndshme".

Por jo vetëm problemet e shëndetit të ndodhë me peshë.

Komponent psikologjik i këtij problemi si kërcënuese. Ky mosfunksionim seksual, dhe vetë-respekt të ulët, është diskriminimi në punësim dhe, si pasojë e gjendjes kronike të depresionit. Mbipeshë Jeta njerëzore shndërrohet në një problem të madh, që nuk mund të përballojnë vetëm. Pavarësisht premtimeve bujare se prodhuesit e ndryshme mrekulli të shpërndara do të thotë që të reklamohen gjerësisht "yjet" dietë, rezultatet e arritura me këto borde, në të mirë - afatshkurtra, në më të keq - jo vetëm në kundërshtim me sens të përbashkët, por edhe për mbetje vrastar dhe kështu në lulëzim shëndetin trashje.


Tenton të merret në mënyrë të pavarur në përgatitjen fizike, shkoni në një dietë të shëndetshme është sigurisht e destinuar të dështojë, sepse këto janë absolutisht hapa të saktë ju jeni duke luftuar me njëri-tjetrin dhe për të luftuar vetëm. Kjo është arsyeja pse, me kalimin e kohës, të gjitha impulset e mira të kthehet në pluhur, duke shkatërruar dhe ka dëmtuar vetë-respekt. Prandaj, në këtë artikull unë dua të dhënë lexuesit të interesuara këshilla të mira: Merrni një biletë dhe për të marrë një udhëtim në vendpushimin. Kjo është ajo ku ju merrni një ndihmë mjekësore të kualifikuar dhe të mbështetur në rrugën e vështirë të përpunimit të tyre, duke punuar në mënyrë të gabuar, të trupit.

Shumica vendpushimet që specializohen në problemet me interes për ne, program i zhvilluar për trajtimin e pacientëve me trashje, por trashje - rezultat i mosfunksionimit të gjëndrave endokrine.

Në përpilimin individuale korrigjim tuaj peshe program, janë marrë parasysh dhe mënyrën e jetesës dhe të hahet zakonet tuaja, dhe karakteristikat kushtetuese, dhe veçanërisht disponueshmërinë e motivimit. Vetëm pas një studim i hollësishëm i këtyre të dhënave do të caktohen procedurat e nevojshme, përdorimi i faktorëve natyrore dhe terapi fizike, të zhvilluara nga dieta dhe ushtrimet fizike janë të nevojshme dhe se ajo është rregullimi i rëndësishëm psiko-emocional.

Turistik drejt-shërbim që është e specializuar në trajtimin e mbipeshë, përfshin banja të ndryshme minerale, të tilla si radonit, klorur natriumi dhe. Hidroterapi gjerësisht të përdorura, Jacuzzi dhe se fitovanny.

Trajtimet e nxehtësisë të tilla si dush tradicionale ruse dhe sauna, plotësuar me një shumëllojshmëri të masazhet - nënujore, vakum ose klasik. Rezultate shumë të mira japin baltë dhe Aromatherapy. Përveç kësaj, turistik ju mund të bëni ushtrime të ndryshme fizike nën drejtimin e trajnerëve me përvojë. Pas të gjitha, me mbipeshë duhet të ushtrojë dozë kujdes. Pas qëndrimit në motele pesha e juaj me siguri do të ulet, duke pasur parasysh që ju janë përdorur për të jetuar në një mënyrë të caktuar. Gjatë kësaj kohe ju gjeneruar zakonet e duhura të hahet, rutinë e përditshme dhe përshtatje ndaj stresit fizik.

Krijuar terapist një qëndrim mendor që e ngriti vetë për veten tuaj, impakt pozitiv në jetën e përditshme dhe në karrierën tuaj, sepse vetëbesimi shpesh bën bashkëbiseduesit efekt fjalë për fjalë magjike. Dhe tani, pas pozdorovevshie rritur hollë dhe sanatorium, besojnë në veten tuaj, ju vetëm të vazhdojë të zbatojë atë program që do t'ju ndihmojë të arritur rezultate e para dhe më të vështira. Ju largua dhe pastaj nuk shkojnë rrugën që të çon në shëndetin, bukurinë dhe sukses.