Cryotherapy


Në mjekësi, procedura quhet terapi të ftohtë cryotherapy . Ajo është themeluar që të ftohtë ka veti të dobishme. Ky fenomen është në gjendje për të normalizuar sistemin imunitar. Aktualisht, cryotherapy është jo vetëm efekt hypothermic, por efekti i azotit gazit inert, i cili është ftohur në një temperature - 150-190 ° C. Cryotherapy të ndahen në të përgjithshme dhe lokale. Për të kryer Cryotherapy të përgjithshme, një cryochamber veçantë.

Brenda 2-3 minuta lëkura është e ekspozuar ndaj stresit të temperaturës, e cila shkakton asnjë dëm. Cryotherapy Përgjithshëm ndihmon jo vetëm për të përmirësuar por edhe rinovimin e trupit.

Për shkak të ndikimit të arterieve të vogla të ftohta fillojnë të zgjerohen, duke çuar në hyperemia aktive.

Rezultati i gjithë procedurën është rritur ngrohjes. Indet e pushtetit të lëkurës dhe të organeve të brendshme të fillojnë të përmirësohen, rrit metabolizmin. Për shkak të transferimit të zgjeruara të ngrohjes që ndodh kur cryotherapy total, shënoi dhe humbje peshe. Nuk ka efekte anësore me këtë procedurë atje. Metoda është kryer në cryotherapy Cryosaunas, e cila është e ngjashme me solarium vertikale.

Para seancës Duhet të jetë e kompletuar ekzaminimin mjekësor. Pacienti duhet t'i nënshtrohen jo vetëm mjek, terapist fizik, por gjithashtu kryejnë një elektrokardiogramë, dhe të japë gjak të plotë dhe urina.


Në mënyrë për të parandaluar të inkurajuar për të kryer 15-20 të cryotherapy përgjithshëm.

Efikasiteti i shkëlqyer nga vizita Cryosaunas arritura duke i kombinuar këtë procedurë me masazh, palestër, ushtrime anti-celulitit. Në një seancë e një personi mund të humbasë Cryosaunas prej 1.000 deri 3.000 kcal. Ky tregues eshte kryesisht varur peshës trupore, si dhe që temperatura është instaluar brenda kamera ??.

Gjatë rrjedhës të përbërë nga 20 - 30 procedurave Cryotherapy, një person mund të humbasë 7 deri 10 paund. Numri i përgjithshëm i seancave në çdo rast duhet të përcaktohet nga mjeku juaj.

Procedura Cryotherapy është e rekomanduar për të kryer jo vetëm në praninë e peshë të tepërt, por celulitit.

Të contraindications kryesore në të cilat ndalohet Cryotherapy, ia vlen të përmendet kancer, procesin gungor, kushtet akute me temperatura të larta.