Kefir dietë komente


Më parë kam kaluar një çift të vë në dukje se metodat humbje peshe si dietë kos. Duke përdorur këtë metodë, pesha rënë një shumë njerëz, ndër të cilat janë edhe Larisa Dolina. Sot ka rreth dymbëdhjetë varietetet e dietë kos. Unë nuk do të tregoj atyre gjithçka dhe i kushtoj vëmendje për çështje të tjera. Dhe çfarë është me të vërtetë Kefir dietë komente ? Për çdo informacion i marrë si një teori duhet të testohen në praktikë.

Që unë nuk ishte përpjekur për t'u ulur në kefir, kam vendosur që të shikoni për kritikat e njerëzve që përdoren në jetën e tij kefir dietë. Për pjesën më të madhe, njerëzit nuk zgjedhin për të pastruar kos dietë dhe metodë të përzier të humbjes së peshës.

Kështu, përgjigja e Catherine kefir dietë është: vajzë për shtatë ditë të ulur në mollë, dhe gjatë të njëjtës periudhë kohore ulur në kos. Gjatë këtyre dy javëve, Kate mund të humbasë pothuajse tetë paund. Por përveç dietës dhe ajo nuk e harrojmë për stërvitje për humbje peshe. Çdo mëngjes ajo i dha një 30-minutësh të kandidojë.

Mbështet shqyrtim kefir dietë dhe Alla se duke përdorur këtë metodë e humbjes së peshës në vetëm nëntë ditë mund të humbasin £ 4.

Vajzë pëlqente rezultatin, dhe ajo vendosi për të shtrihet normën e humbjes së peshës në 21 ditë. Alla rreptësisht i përmbush të gjitha kushtet e përcaktuara në kefir dietë dhe depozitat e saj të tepërta yndyrë vazhdojnë të zhduken.


Valentine gjithashtu vuri në dukje rezultatet e shkëlqyera të fituara në fruta dhe kefir dietë, ku ajo qëndroi për një muaj.

Gjatë kësaj kohe, pesha e saj ra në 15 paund. Kishte ditë kur perime fruta zëvendësohet për efekt më të madh. Si ajo komentoi e Shën Valentinit më e vështirë gjatë kësaj humbje peshe - kjo nuk do të thyhen. Në rast se ju nuk keni forcë për të përballuar më mirë dietë të organizoni ditë agjërimi.

Siç mund ta shikoni, dietë kos ka edhe shqyrtime të mëdha. E gjithë kjo është arritur përmes kefir dhe pronat e saj të dobishme. Me kalori të ulët, trupi i njeriut absorbon lehtësisht pije që e ngop elemente të dobishme dhe të nevojshme të sistemit të brendshëm.