Kalyr-candi


Sot ne do të flasim për centralin unik kalyr-Kanda , konsiderohet të lindjes në Indi. Kjo bimë është një pemë shumëvjeçare, disa prej të cilave mbijetojnë për 40 vjet. Besohet se kalyr-Kanda ka veti të veçantë shëruese. Si pjesë e uzinës, ose për të qenë më të saktë, në letrën e tij, përmban një numër të madh të komponentëve që janë të dobishme për trupin e njeriut. Karakteristika më e rëndësishme e kësaj letre është se ata mund të mposhtur oreksin.

Në më kalyr-Kanda lë praktikisht nuk ka kalori. Megjithatë, në këtë fabrikë, në gjendje për të dhënë trupit një ndjenjë të ngopje, them legjendat gola.

Kjo do të thotë rreth një ëndërr shumë njerëz të cilët janë duke luftuar me të qenit mbipeshë. Besohet se një tipar i tillë i shquar i kësaj peme u zbulua nga gjuetarët e lashtë indian i cili ndërsa të gjuetisë për një kohë të gjatë duke shkuar në shtëpi.

Që prej shumë furnizimet nuk mund të marrë me këta njerëz jo për të qëndruar për një kohë të gjatë pa ushqim, hahet lë kalyr-kandidat. Bimore njerëz i quajtur "budalla në stomak." Studimet kanë treguar se aftësia për të mposhtur oreksin për shkak të faktit se përbërja e këtyre letrave substancë e pranishme Latifolitin QX.

Pasi ajo është e zhytur në gjak, truri merr një sinjal të ngjashme me atë pas konsumimit të ushqimeve tradicionale.


Item Latifolitin QX është krejtësisht e ndryshme nga të gjitha llojet e stimuluesve ushqimore të tilla si fenfen, Ephedra. Gjithashtu, kjo stuff nuk ka bërë asnjë efekt stimulues.

Ajo duhet gjithashtu të theksohet se pema tul lë kalyr-Kanda konsiderohet një burim i shkëlqyer i shumave të mëdha të vitaminave dhe mineraleve. Po, e përbërë nga gjethet përmban vitaminë A, E, PP, beta-carotene. Lidhur me përbërjen minerale, atëherë ajo duhet të jetë bërë nga zink, bor, fluoride, bakër, mangan, dhe hekur.

Përdorimi i infuzione të marra nga gjethe të thata, ndihmon në lehtësimin e sëmundjes zorrë, fshikëz vrer, stomak. Sipas thashethemeve, duke përdorur vetëm një fletë kalyr-Kanda, mund të mbijetojë pa ushqim për tre ditë.

Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se ky efekt është arritur vetëm nga gjethet e freskëta.

Thata nuk ndihmon, ata nuk janë edhe të përshtatshme për pirja e çajit. Prandaj, në qoftë se ju zadastesya një çështje ku për të blerë kalyr-Kanda, të jenë të kujdesshëm dhe mos harroni të përdorin vetëm gjethe të freskëta të kësaj bime.