Yoga për humbje peshe


Mbipesha - një nga sfidat më të mëdha të kohës sonë. Dhe jo vetëm që i dobët tani në modë. Pesha e madhe, sidomos ndikimi i dëmshëm në shëndetin e njeriut.

Gulçim, këmbët e sheshtë, scoliosis - kjo nuk është e gjitha efektet e paund shtesë. Pra, kur ju e kuptoni se çfarë vendimi tragjedi erdhi vetëm - ju duhet për të humbur peshë! Por, para përdorimit të ndonjë mase duhet patjetër të shkoni te mjeku, sepse pesha e tepërt mund të mos jetë shkaku por pasojë e sëmundjes, të tilla si diabeti.

Pra, ju keni vizituar mjeku konfirmoi se shëndeti i porosinë tuaj relative dhe më tej të përmirësohet kjo varet nga ju.

Tani ju duhet të vendosni se si ju do të zbatojë planin tuaj në jetë. Mënyrat për të humbur peshë është shumë. Ju mund, për shembull, të marrë një nga dietat shumë. Por problemi është, dieta më ndryshojnë në një tipar të pakëndshme: nuk japin rezultate të qëndrueshme, që është, pasi ju jeni të uritur, por të kënaqur me rezultatin, hedhin paund dietë shtesë kthehen, madje edhe me një plumb rob.
Për këtë arsye, është e nevojshme për të rritur aktivitetin fizik. Këtu është një zgjedhje të gjerë: vrapim, fitnes, not, gjimnastikë dhe shumë më tepër. Në këtë artikull, ne duam që ju të flisni për yoga si një mjet për humbje peshe dhe përmirësimin e shëndetësisë.


Yoga ka lindur në Indi mijëra vjet më parë, dhe u përhap shpejt në të gjithë Indochina, ngritjen e themeleve të njohur gjerësisht në stërvitjet e fundit qigong, në-shu dhe një shumëllojshmëri të artit luftarak. Yoga për humbje peshe - ajo është në të vërtetë, tuned në shekuj lidhjet dietë, stërvitje (asanas ose postures) dhe trajnimin e vetëdijes. E gjithë kjo jep rezultate të mira, me kusht që ju ndiqni udhëzimet saktësisht do ju trajner dhe durim, si një rezultat i mësimeve do të ndikojë në figura tuaj jo më parë se tre muaj. Gjueti në një ushtrim të yoga për humbje peshe që ju do të duhet disa herë në javë.

Një tjetër përfitim i yoga është se ju mund të bëni në shtëpi, në çdo kohë të përshtatshme për ju. Ju nuk keni nevojë për pajisje të shtrenjta dhe formën, është qilim mjaft i vogël dhe të lehta pa penguar veshje pambuku lëvizje. Por gjëja kryesore që ju duhet në yoga, është për të mësuar se si për të sjellë veten në shtetin e kërkuar të mendjes dhe të përpiqen për ta mbajtur atë gjatë gjithë ditës. Ka një dietë të veçantë për yoga që do t'ju ndihmojë të zgjidhni trajner tuaj.

Nuk është një kusht për yoga, të cilat duhet të ndiqen - humbje peshe nuk është qëllimi kryesor. Gjëja më e rëndësishme - për të gjetur shëndetin fizik dhe shpirtëror. Ndiqni këtë pikëpamje atë dhe ju jeni të sigurt që të ketë sukses.

A yoga për të humbur peshë? Yoga për humbje peshe është e dobishme për të përfshirë në kompleks. Kjo është për të humbur peshë me yoga pa dietë kufizim dhe duke shtuar në jetën tuaj më shumë aktivitet fizik aktiv ju jeni të ngjarë të ketë sukses. Lose peshë përmes yoga është e mundur vetëm në një distancë të gjatë. Rezultatet do të jetë i dukshëm nëse ushtrimet yoga për humbje peshe do të ndodhë rregullisht. Ndoshta jo çdo ditë, por të paktën 3-4 herë në javë. Yoga paraqet për humbje peshe do të tregojë trajnerin tuaj, ai gjithashtu jep këshilla mbi nivelin e stresit në shtetin tuaj të veçantë. Sigurisht, ju mund të praktikoni yoga për humbje peshe vetëm, për shembull, mësimet video, por efekti është shumë më e ulët sesa e grupit yoga dhe nën mbikëqyrjen e një profesionist.