Trajner eliptike për humbje peshe


Ne të gjithë përpiqemi për të mbajtur shëndetin, rininë dhe bukurinë. Megjithatë, shumë njerëz të cilët dëshirojnë të kenë një kohë të gjatë dhe formë të mirë. Ritmi i jetës moderne nuk ka gjithmonë të lejojë kohë për mëngjes bënte vrap për humbje peshe apo hiking në klube palestër.

Një alternativë për vrapim të gjatë dhe të lodhshme dhe stërvitje për humbje peshe mund të jetë një multi trajnerët eliptike, i njohur më shumë si Orbitreks. Trajnerët eliptike kombinuar elementet stepper, biçikletë stacionare dhe rutine. Ndryshe nga trajnerët e tjerë, sistemet eliptike të eliminuar presionin mbi gju dhe kyçin e këmbës nyje të, të cilat nuk mund të shmanget kur ecin shpejt në stadium apo në goditje e lehtë në park.

Trajnerët eliptike simulojnë vrapim ose në këmbë. Duke ofruar stërvitje aerobic, ata e bëjnë efekte të ndërlikuara në trup: trajnojë sistemet kardiovaskulare dhe respiratore, si edhe muskujt e mira e punës së sup brez dhe grupet më të ulëta muskujve dhe më të ulët të peshës totale të trupit së bashku me rritjen e ton trupit.

Trajnerët eliptike të punuar në një biçikletë stacionare ose punësim në një punë rutine - të marrë deri në platformën dhe pedale në një elipsi, dhe duart në të njëjtën kohë duhet të shtyjë leva, duke u mbështetur në dorezë.

Pesha humbje për trajner eliptike


Shkuarja në trajner eliptike në kombinim me një dietë të ndjeshme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme mund të ndihmojë të arritur rezultate të mira të qëndrueshme.

Brenda 1 - 2 javëve të klasave rezultatet e para do të vini re jo vetëm ju por edhe të tjerët.

Është e njohur se në mënyrë për të humbur peshë, ju duhet të kalori shpenzimet ishte më shumë se konsumi. Asnjë nga ushtrimi fizik nuk do të djegur sa më shumë kalori si trajnimin për Orbitreks. Trajnerët më eliptike janë të pajisura me vëzhgues të veçanta që shfaqin kalorive të shpenzuara gjatë ushtrimit.

Përveç kësaj, disa prodhues të pajisur eliptike program të trainerëve për të luftuar celulitin - monitor tregon programet që ofrojnë llojin dhe trajnimin dhe distancën e nevojshme.

Kush mund të angazhohen në eliptike Trajner

Trajner eliptike qetë, lëvizjet e ndryshme ciklike ngadalë, kështu që praktikisht ka contraindications.

Trajnim mbi këto Simulators janë të rekomanduara për njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e shpinë dhe nyje. Për të luajtur në Orbitreks nuk ka kufizime për moshën dhe palestër fizike.

Eliptike Trajner - ideal për trajnim në shtëpi

Trajnerët eliptike ndryshojnë kompaktësinë dhe lëvizshmërinë, kështu transportin dhe instalimin në shtëpi nuk shkaktojnë ndonjë vështirësi. Disa modele janë të pajisura me rrota, të cilat në masë të madhe lehtëson lëvizjen e banesës.