Fuqia dush


Charcot dush quajtur kështu pasi psikiatri francez dhe neurolog Jean-Martin Charcot, i cili është krijuesi i pajisjes. Ishte planifikuar që dush do të përdoret si trajtimet terapeutike që synojnë rivendosjen e qarkullimit të gjakut dhe për të përmirësuar imunitet. Por tani ky shërbim ka qenë përdorur gjerësisht në qendrat shëndetësore, sallonet e bukurisë. Këto dush Salons pushtet përdoret si procedurat terapeutike dhe kozmetike.

Në disa raste, kjo procedurë reklamohen nga lloji i shpirtit shtëpiake Charcot. Ajo duhet të them menjëherë atë përdorim ky dush është e mundur vetëm pas emërimit të një eksperti i cili më parë ka përcaktuar kohëzgjatjen dhe intensitetin e kësaj procedure.

Siç e dini, në sallonet e thjeshta të bukurisë çdo specialistë ju individualisht për këtë çështje nuk do të funksionojë.

Ju do të ofrohet vetëm në mënyrë të pavarur të përcaktojë për veten e tyre e numrit të procedurave duke përdorur dush dush. Le të marrim parasysh atë që përbën procedurën. Pajisja është konsideruar Charcot dush me llojin e ndikimit, e cila ka një gjurmë më të vogël. Kur përdorni këtë pajisje operojnë vetëm dy jet. Ujit të ftohtë është në një temperaturë prej 20 gradë, dhe ujë të nxehtë ngrohet deri 40.

Duke përdorur këtë dallim mund të arrijë efektin e mrekullueshme terapeutik pasqyrohet në faktin që rrit rrjedhjen e gjakut në të gjitha organet e brendshme.


Përparësitë tjera të kësaj procedure është të sigurojë toning dhe veprimit konfirmohen sekretim e toksinave të ndryshme.

Procedura është si vijon. Një njeri është në një distancë prej 3 metrash nga panelin e kontrollit. Ushtruar fillimisht mbi të nga të gjitha palët të ndikojnë tifoz ujë të rrjedhshëm. Pastaj lidheni jet kompakt, i cili në një presion prej 4 atmosferës, që fillon të ndikojë në pjesë të ndryshme të trupit, kryerjen fushat problematike masazh si mollaqe, kofshë, bark.

Kur procedura është skuqje. Kohëzgjatja e një sesioni Charcot shpirt eshte nga 1 deri 5 minuta.

Një kurs i plotë përbëhet nga 15-20 procedurave. Përdorni i këtij shpirtit terapeutik mund të përmirësuar metabolizmin, stimulon gjakun dhe sistemin limfatik. Shpesh, shumë mjekë rekomandojnë përdorimin e një pushteti dush trashje dhe korrigjim.

Eshtë e panevojshme të them se kjo procedurë është një mjet i shkëlqyer në luftën kundër celulitit. Kjo është për shkak të faktit se nën ndikimin e ujit në rritje proceset metabolike të energjisë dhe të drejtuar mekanizëm më të shpejtë për avari e yndyrë.

Pavarësisht pronat e tilla unike të kësaj procedure, dhe ajo ka disa kufizime. Kështu, fuqia dush e ndaluar për njerëzit që kanë venat me variçe, sëmundje kardiovaskulare, sëmundje të lëkurës.

Shumë shpesh kur pushteti humbje peshe dush i emëruar me procedura të tilla si masazh dhe banjot me kripë deti.