Shëndetësor Disc


Disk Shëndeti është një imitues unik i zhvilluar për bel ideal. Ndonjëherë kjo pajisje quhet rotacioni disk. Shpesh ju mund të dëgjoni se ky opsion arritur harmoninë është më e thjeshtë dhe të përballueshme, e cila është e madhe për njerëz të të gjitha moshave. Vë ngarkesën në çdo rast përcaktuar në mënyrë të pavarur. Mos harroni se një ndjekje të zellshëm të çon në shpenzohen në mënyrë të konsiderueshme më shumë kalori dhe muskujt e barkut të fillojë të punojë më shumë.

Shëndetësor disk mund të përdoret për të ngrohtë deri muskujt para trajnimit, gjatë të cilit aplikohet hoops hula për humbje peshe.

Përveç faktit se gjatë ushtrimit disk shëndetësor muskujt e fortë e barkut, mjet përmirëson lëvizshmërinë e shpinë, ndihmon në luftën kundër peshë të tepërt, aktivizon procesin e qarkullimit të gjakut.

Ajo është gjithashtu tha se për shkak të masazh të brendshme që ndodh kur rradhës në një makinë, përmirëson lëvizshmërinë e zorrëve.

Nëse detyrë para jush për të humbur shumë peshë, atëherë një lëvizje në disk nuk është e mjaftueshme. Çdo ditë, duke bërë në një makinë 15 minuta, ju do të humbasin jo më shumë se 100 kalori. Pajtohem se ajo është shumë e vogël. Prandaj, ju duhet të përdorni diskun më aktiv, ndërsa ju jeni ulur në një dietë.


Ajo rezulton se gjatë rrotullimit të përzënë veten muskujt tërhequr dhe djegur dhjamin është për shkak të një apo metodën tjetër të humbjes së peshës. Po, ajo mund të jetë dietë të ulët kalori. Disk nuk ndihmon në rast se kanë nevojë serioze kofshët formë korrigjim dhe mollaqe. Kjo situatë mund të ndihmojë vetëm trajnim forcë me rezistencë të konsiderueshme.

Për të zvogëluar madhësinë e trajnimit bark dhe bel në shëndetin disk duhet të jetë e kombinuar me trajnim forcë ndaj shtypit. Ajo mund të jetë ups këmbët, "biçikleta" gjarpërues. Efikasitet maksimal të përdorur këtë mjet arrihet nëse ajo është e organizuar siç duhet trajnim.

Rregulli kryesor është që klasa në shëndetin disk duhet të kryhet në mënyrë të vazhdueshme dhe të rregullt. Skema bazë është mjaft e thjeshtë. Çdo ditë duhet të ndërrohen rreth 15 minuta. Nëse ju nuk mund të bëni këto ushtrime çdo ditë, ajo është e lejuar për të përdorur disk çdo dy ditë, duke rritur kohëzgjatjen e një seancë për 30 minuta.