Akupunkturë për humbje peshe


Një nga mënyrat ekzotike për të humbur peshë, e cila është duke u bërë gjithnjë e më popullor është akupunkturë. Akupunkturë - Metoda kryesore e mjekësisë tradicionale, e përdorur që nga kohët e lashta në Kinë. Kjo metodë ndihmon në trajtimin e kronike, si dhe sëmundjeve akute, duke përfshirë jo vetëm problemet e shtyllës kurrizore, por edhe varësia e drogës. Parimi i kësaj metode është e thjeshtë dhe e komplikuar në të njëjtën kohë. Me hala hollë metalike Specialist ndikojë (akupunkturë) pika biologjikisht aktive e trupit, duke futur gjilpërë nën lëkurë. Kjo metodë është konsideruar më e sigurt sepse stimulon proceset e energjisë në trup dhe nuk ka contraindications.

Nga një pikëpamja fizike, akupunkturë ndryshon potencialin elektrik në pikë të shtëna, duke e përshtatur sinjalet e trurit që vijnë në organet e ndryshme. Si rezultat, ka një korrigjim për gjendjen e të gjithë organizmit. Efektiviteti i kësaj metode është demonstruar nga fakti se akupunkturë ka jetuar për shekuj, dhe numri i tifozëve të këtij trajtimi është në rritje. Megjithatë, duhet të mbahet mend se vetëm një ekspert di se si të përdorin këtë teknikë për të akupunkturë të dobishme dhe kontribuar në rezultat.

Garancitë akupunkturë ulur oreksin dhe për të rivendosur metabolizmin e duhur, dhe kjo - komponentët më të rëndësishme në procesin e humbjes së peshës.


Shumë veten se si e dhimbshme procedura e vetë, e cila është periudha e arritjeve, sa shpesh për të bërë akupunkturë. Në shumë shqetësimeve të filluar dhe pyetjeve, dyshimeve. Le të përpiqen për të larguar të gjitha mitet.

Akupunkturë për të ulur peshe - metodë krejtësisht e sigurt, pa dhimbje dhe efektive. Por ajo ndihmon për të humbur peshë, por në qoftë se ju qasje këtë procedurë si në çdo proces të trajtimit - në mënyrë të përgjegjshme, seriozisht, të gjitha mëposhtëm specialist në urdhërat.

Akupunkturë ka një numër të metodave të ndryshme (teknikë korporalnoe akupunkturë Falev, gjilpërë ari Fly, etj) tjetër përveç një trup gjilpërë, kohëzgjatjen e ekspozimit, numrin e njësive pjesëmarrëse dhe karakteristikat tjera.

Për shembull, metodë përfshin vendosjen hala Falev në veshin e pacientit. Për më tepër, ndikimi në vesh ndodh gjatë një periudhe relativisht të gjatë - nga disa javë në gjashtë muaj. Si rezultat, efekti kompleks terapeutik është arritur, autonom, endokrin, sistemin nervor dhe normalizimin e punës së tyre.

Kjo nga ana tjetër çon në korrigjimin e shumë organeve të brendshme, dhe, në të njëjtën kohë, zvogëlon urinë, humbje e oreksit, shfaqjen e shpejtë të një ndjenjë të ngopje. Pas një kohë, ju do të vini re të zvogëluar volumin e stomakut, zhdukjen e edemë, dhe të përmirësojë ndjeshëm performancën.

Por mos harroni se duke përdorur këtë metodë, ju rregullisht duhet të vizitoni mjekun aplikuar për specialist mund të ndjekur të gjitha ndryshimet që po ndodhin në trupin tuaj dhe të bëjë korrigjimin e nevojshëm.

Në një tjetër metodë e gjilpërës akupunkturë nuk është e themeluar në kalli dhe këmbët apo bark në muskuj nënlëkurës në ndjesi të "rrymës së lehtë". Sigurisht, kjo nuk është hala veshur dhe seancat terapeutike konstante. Kohëzgjatja e tyre varet se si pacienti i përgjigjet se ndjenja e përjeton. Në mënyrë tipike, seanca e fundit nga gjysmë ore për një orë. Parimi është kjo: gjatë akupunkturë është puna më aktiv i stomakut, dhe kjo përfshin përmirësimin e funksionimit të zorrët dhe veshkat.

Ajo është mbipeshë shpesh është i lidhur me shkeljen e metabolizmit të ujit në trup. Kjo metodë është e mirë jo vetëm për tregon funksionit normalizim (duke përfshirë reduktimin e edemë), dhe stabilizimin e organeve të brendshme të rëndësishme si të mëlçisë, tëmthit dhe pankreasit.

Acupuncture - Procedurat mjekësore komplekse, ajo do të mbahet mend. Nga vendosmëri, ndërgjegjes, dëshirën tuaj të fortë dhe vullnet varet kryesisht nga humbje peshe suksesshëm. Ushqimi luan një rol të rëndësishëm në arritjen dhe forcimin rezultate pozitive. Sigurisht, pas procedurave të ndërlikuara, mjeku do të ju japin këshilla mbi dietën e kërkuar.

Ndiqni këshillën e tij dhe ju do të jetë në gjendje për të rregulluar efektin që rezulton për shumë vite.