Leshterikët përfundojë trup


alga deti përfundojë trup është një procedurë që është duke u kryer në ndonjë sallon spa. Aktualisht, ka disa lloje të përfundon algal, ndër të cilat është që të sigurojë të nxehtë dhe të ftohtë. Avantazhi kryesor i mbyllur nxehtë është aftësia për të vasodilatation.

Gjithashtu u rritën shumë fluksin e gjakut rrjedh në indet dhe organet. Sa për përfundon të ftohtë, kjo procedurë ka për qëllim të forcojë enët e gjakut dhe heqjen e edemës. Ajo të çon më tej në faktin se kapilarët e gjakut të ngushtoj, dhe në indet dhe organet që rrjedhin toksina të ndryshme.

përfundon alga deti në këtë mënyrë lehtësimin lodhje, ndihmon për të përballuar me shënon shtrirje, saturates ushqyesve të trupit.

Gjithashtu përmirëson metabolizmin. Ky lloj i mbyllur ndihmon për të luftuar shfaqjen e celulitit dhe të lëkurës butë. Përdorimi i algal përfundon së bashku me procedurat e tjera lejon të efektshme për të zgjidhur problemin e modelimit një kontur të bukur të trupit.

Pas çdo procedure vëllime janë reduktuar në disa milimetra. Një kurs i plotë i mbyllur me alga të përbërë nga 10-15 procedurave mund të zvogëlojë kofshët me një mesatare prej tre centimetra. Sipas ekspertëve, një numër i tillë i procedurave të mjaftueshme për t'u marrë me fazat e parë dhe të dytë celulitit.

Për të parandaluar formimin e celulitit është e rekomanduar gjatë gjithë vitit për të kryer dy kurse të algal përfundon.


Është thënë se kjo metodë gjithashtu mbart dhe veprim antioxidant.

Përbërja e algave është vitaminë E dhe komponentëve të tjera të dobishme që pasurojnë trupin e hekur, jod, kalcium, zink dhe magnez. Jodi, e cila është pjesë nga mjetet kryesore të përdorura në përfundojë, ndihmon hequr yndyrna nga trupi i njeriut.

Procedura për algal përfundon

Ky proces fillon me një pastrim fillestar të lëkurës. Kjo është për të siguruar që shtresa e lartë e lëkurës ishte e gatshme për penetrimin e ushqyesve. Lëkurë të pastër të hapur më mirë të komponentëve të dobishme që përmbahen në algave.

Më të pastër dhe të thatë maskë e lëkurës është aplikuar me alga.

Vendet Problem janë të mbështjellë me letër varaku në krye dhe pastaj mbuluar me një termoodeyalom veçantë. Në këtë shtet, një person vjen në një mesatare prej 40 minuta. Atëherë e tërë masë është e larë me ujë.

Pas përfundimit të këtij procesi duhet të aplikohet në xhel modelimit të lëkurës. Efektet më të dukshme nga përdorimi i përfundon algal vërejtura në lidhje me këtë procedurë masazh.

Kundërindikimet për alga deti përfundon

Ju nuk mund të kryejnë këtë procedurë nëse ka probleme të tilla si:

- Semundjet e sistemit kardiovaskular,
- Alergji të jodit,

- Presioni
- Venat me variçe
- Hyperfunction tiroide
- Kanceri,
- Sëmundje akute virale.