Vibropoyas hollim


Në mesin e pajisjeve elektrike masazh më popullor me vlerë duke vënë në dukje vibropoyas hollim . Duke përdorur këtë objekt, ju merrni një masazh të mrekullueshme e barkut. Vibropoyas hollim ju lejon që të merren me mbipeshë në ato momente kur ju doni atë më. Ndryshe nga Simulators stacionare, kjo zonë ka peshë të ulët dhe ajo është gjithmonë e mundur për të sjellë.

Me vibropoyasy për humbje peshe, ju mund të ktheheni tonin muskujt tuaj dhe të sjellë barkun tuaj në rregull. Ajo duhet gjithashtu të theksohet se kjo massager mund të përdoret në fusha të tjera me probleme. Kjo mund të jetë stomak, hips, bel, prapa dhe mollaqe.

Brenda disa javësh të përdorimit vibropoyasy për humbje peshe që ju do të shihni rezultatet e para.

Për ta bërë këtë, ju do të duhet të merren me këtë massager çdo ditë për 15-20 minuta. Për shkak të dizajnit të përshtatshëm rrip ju mund të ulen në të dhe madje edhe të gënjejë. Në zemër të vibropoyasy për humbje peshe është teknologji e tretjes yndyrë dhe sekretim e toksinave të ndryshme.

Parimi i hollim vibropoyasy


Brenda vibropoyasy hollim A elektrike-dipole të fortë, e cila së bashku me elemente masazh ndikojnë zonat e problemit të trupit. Shumica e veten e tij janë duke përdorur një përshtatës të veçantë për 12V është përfshirë në prizë.

Modelet aktuale vibropoyas hollim e pajisur me një telekomandë që vjen në dobishëm kur punojnë me këtë massager.

Sa për kritikat rreth vibropoyas për humbje peshe, ajo fitoi komente modele pozitive të tilla si rrip BodyVibra, Vibro Veprim, Vibratone. Në të dhënat e tij të përdorimit massager është shumë e thjeshtë. Megjithatë, si të gjitha pajisjet vibropoyasy për humbje peshe kanë një numër të contraindications.

Në këtë rast, këto contraindications janë të ngjashme me ato të vendosura nga masazh klasike. Para se të blesh një brez moderne për të luftuar depozita dhjami inkurajuar për të shkuar konsultoheni me mjekun.