Vibroplatforma


Vibroplatforma është një imitues unike, e cila është e bazuar në parimin e refleks dridhje dhe karakteristika për tkurrje të shpejtë të muskujve dhe relaksim. Për një sekondë në një kontratë muskujt vibroplatforme mesatarisht 30 deri 50 herë. Ajo rezulton se përdorimi i rrugës jo-tradicionale të ndikimit të ndihmon për të përmirësuar formë trupit dhe të shtoni bukurinë e trupit.

Shtëpi unike e këtë simulator është se nën këtë lloj të seancave aktive trajnuese nuk ka palpitations zemrës dhe lodhje nuk duket. Vibroplatforma është ideale për ata njerëz të cilët janë duke u përpjekur për të ndjekur një jetese aktive, por nuk janë në gjendje të kushtojnë shumë kohë për trajnim të gjatë.

Klasat më të mira opsion për vibroplatforme konsideruar për të kryer 2-3 seanca në javë. Kohëzgjatja e punësimit do të jetë vetëm dhjetë minuta. Efektiviteti i mësimeve mbi vibroplatforme krahasueshme me dy orë të trajnimit intensiv në palestër.

Ky lloj i simulator ju lejon për të kryer ushtrime për relaksim të muskujve, që shtrihen, masazh apo të japë ngarkesën forcës trupi. Shkuarja në vibroplatforme moderne mund të rrisë fuqinë e muskujve dhe për të ndihmuar të përballen me shfaqjen e celulitit, janë të përfshirë në procesin e humbjes së peshës, eliminimin e toksinave nga trupi janë të ndryshme.


Përparësitë tjera të këtë simulator është me vlerë duke vënë në dukje rritjen e densitetit të kockave, përmirësimin e qarkullimit të gjakut. Gjithashtu në masë të madhe përshpejton metabolizmin, shënoi efekt heqjen shfaqjen dhe stimulojnë sistemin imunitar. Pesha korrigjim përdorur vibroplatformy shpenzimet që ndryshon imitues kryhet në tri mënyra.

Vibroplatforma Fuqia Plate

Në këtë lloj të ushtrimeve imitues mund të kryhet trajnim në mënyrë uniforme. Kjo metodë trajnimi është më i mirë, sepse në klasë për të vibroplatforme Fuqia Plate ngarkuar fizikisht fusha të mëdha të muskujve.

Sa për stresi dhe traumat, ata minimizohet.

Çdo herë imitues mbi Fuqia Plate njeri me anë të gravitetit merr çdo sekondë të disa stresit mbi trupin tuaj. Për shkak të kësaj trupi ngarkesës fillon për të luftuar gravitetit. Vlen të përmendet se në efekt seancat e tij 10-minutëshe në vibroplatforme Fuqia Plate se dy orë e drejtimin e shpejtë.

Contraindications Vibroplatforma

Para fillimit të klasave në një imitues duhet të dini një numër të contraindications, në të cilat është e pamundur që të angazhohen në vibroplatforme. Para se të hyn në një kurs të ushtrimeve gjithmonë duhet të konsultoheni me një mjek.

Të gjitha contraindications janë të ndarë në relative dhe absolute. Në kategorinë e parë përfshijnë probleme të tilla si sëmundjet e sistemit kardiovaskular, migrenë, dyskopatyya dhe spondylosis dhe hernia gjatë acarimit.

Sa për contraindications absolute për punësim në vibroplatforme, në këtë grup duhet të përfshijë:

- Tumoret,
- Epilepsi,
- Latest plagët postoperative
- Format e rënda të sëmundjes diabetike
- Gurëve të tëmthit dhe gurët në veshka
- Trombozë,
- Sëmundje në akute,
- Kirurgji bajpas,
- Shtatzënia dhe ushqyerja me gji
- Peysmeyker futur,
- Osteoparoz në fazë të rëndë.

Duke përmbledhur, mund të themi se vibroplatforma është një imitues i madh që është e përkryer për ata njerëz që janë duke luftuar me të qenit mbipeshë, por nuk kanë kohë të mjaftueshme për të vizituar palestër, fintes qendra.