Trupi komente përkul


Duke vazhduar për të treguar historitë e vërteta të njerëzve të cilët arritën të humbur peshë, unë nuk mund të injorojë komente mbi përkul Trupit. Pas të gjitha, shumica e rishikimeve në këtë metodë e që kanë të bëjnë me të folur mbipeshë për rezultatet më të mira. Për ata që nuk e di, unë ju kujtoj. Përkul Body - një grup i ushtrimeve i bazuar në një teknikë të veçantë të frymëmarrjes.

Të gjitha ushtrimet janë kryer me këtë metodë synonte që shtrihen nga një grup të muskujve. Autori i këtij sistemi të ushtrimeve është Greer Childers, i cili beson se problemet kryesore në trup, për shkak të faktit se organet e brendshme dhe indet nuk dootrymuyut oksigjen.

Përkul Trupi është një ushtrim i shkëlqyer për njerëzit që vuajnë nga tensioni i ulët i gjakut. Avantazhi kryesor i këtij sistemi është se ju mund të bëni vetë pa shkuar në palestër.

Një ka vetëm për të gjetur çdo ditë për rreth 20 minuta, që kushtojnë Sistemit zhvilluar nga Greer Childers. Duke iu drejtuar komente mbi përkul Trupi, mund të themi se sistemi i frymëmarrjes speciale lejon një person që të hap proceset në trup. Nga ana tjetër, kjo do të zvogëlojë sasinë totale të yndyrës. Duke studiuar mendimet e njerëzve në lidhje me sistemin, tërhoqi vëmendjen për një shqyrtim të Trupit përkul.


Një prej vajzave që morën këto ushtrime vetëm, duke menduar se çdo gjë e kryen si duhet. Por, pas vizitës në qendrën ku të angazhuar përkul Trupi, ajo vuri në dukje një grumbull të gabimeve të rënda që kanë ndodhur gjatë ekzekutimit të kompleksit. Dy javë e klasave nën shqyrtim të vazhdueshëm nga ana e vajzës instruktor i humbur në deri në pesë centimetra.

Ky përkul Body rishikim tregon se një person i cili kurrë nuk është përballur me këtë kompleks nuk mund të pëlqen ekzekutimin e ushtrimeve të ndryshme. Në këtë rast, mund të themi se viti i parë përkul klasa Trupi është më e mirë për të shkuar në palestër në ndihmë të vazhdueshëm nga një specialist.

Të mësuarit për të kryer siç duhet gamën e plotë të ushtrimeve ju mund të shkoni deri në vetë-studim. Të tjerët Trupi komente përkul tha se disa kohë pas fillimit të vitit atje muskujt e tërhequr gradualisht zhduket celulitin dhe është mbipeshë.

Pranoni që çdo dietë afatshkurtër nuk do të ju ndihmojë të arritur rezultate të tilla të mëdha. Një tjetër rregull i rëndësishëm që arriti të gjejë një Trupit vlerësim përkul tregon se një person gjatë kryerjes këto ushtrime nuk duhet të jetë dembel dhe pastaj rezultatet duhet të vijë.