Si të merren me frikën një fëmijë nën pesë vjet


 • Nga ngjizja të pesë
 • Çfarë prindërit?

 • Nga ngjizja të pesë

  Megjithatë, të gjitha shqetësimet e tjera kec zgjedh menjëherë
  menjëherë iu përgjigjur me aktivitetin e tyre fizik. Për çdo
  rekomandim shtatzënë kategorik "jo nervoz" - jo një problem i vogël
  dritë. Pas kësaj periudhe të ndryshimeve hormonale ndodhin përmes
  që një grua është më e ndjeshme dhe të shqetësuar. Një realizim
  se kjo mund të ndikojë keq fëmija flokët varg problemesh.
  Prandaj, është e dëshirueshme për të më e rëndësishme për ju fëmijë nëntë muaj
  të jetë nën mbikëqyrjen e një psikologu. Për parandalimin e emocional
  Çrregullime pasardhësit e tu fillon para lindjes.

  Kur tonë

  Gjyshe rreptësisht e ndalon tregojnë askujt porsalindur tjetër
  as ishte dy muaj - nuk është një trill. Nën motivimin e zakonshme "nuk jinxed" qëndron krejtësisht ndryshe. Ajo rezulton se fëmijë është i frikësuar
  njerëz të rinj. Mami dhe babi që të mësohen me të në shikim të parë, por çfarë
  presin nga të tjerët - nuk e di.

  Nga fëmijëria deri dy vjet më parë
  vend në frikën merr tingujt papritura. Pak më vonë në
  zëvendësohet nga frika e njerëzve në bluza të bardha që mund
  A shpoj.

  Deri në dy vjet, veçanërisht në djemtë në rritje
  Frika e bie në gjumë. Pas të gjitha mësuar me faktin se prindërit gjithë kohës
  tjetër, fëmijët janë vetëm me të vetëm gjatë natës.
  Dhe një tjetër
  një detaj shumë i rëndësishëm. Shpesh burim i shfaqjes së phobias reja te fëmijët
  të bëhet prindërve veten. Një fëmijë nuk duhet të shikoni se çfarë ju kanë frikë. Kjo
  i vështirë. Sidomos - në qoftë se fëmija juaj është duke marrë hapat e saj të parë. Megjithatë,
  duhet të jenë të para-konfiguruar veten se pak për ju
  Personi që ka të drejtë të dinë jetën e tyre, madje
  nën mbikëqyrjen tuaj. Mos kini frikë nëse duke bërë disa hapa të parë foshnjen
  bien.
  Shumë më keq, në qoftë se ju hidhen deri dhe të frikësuar
  bërtas, duke kërkuar si një fëmijë humbet ekuilibrin e tij.

  Deri në tre vjet
  të gjitha të dhënat në frikën e vlerësim të fëmijërisë goditur karakteret zanash-përrallë. Si

  psikologët e fëmijës them, nëse ujku tuaj ëndërr fëmijë - kjo do të thotë
  ai ka frikë nga ndëshkimi nga babai i tij. Përveç kësaj, kjo kafshë
  i lidhur me frikën e dhimbjes nga canines akute. Nëse heroinë e tmerrshme
  Dreams është Baba Yaga - duhet të mendoj fuqishëm mom. Fëmijë nuk e bëri
  mund të shpjegojë pse një të mirë të tillë dhe i butë, ajo mund papritmas
  shaj ose heq një pëllëmbë vitheve. Dhe që në këtë moshë të agresionit
  Prindërit e një fëmije duhet të jetë në parim, del në
  image këmbët fildish.

  Çfarë prindërit?

  Bëhu
  i qetë dhe miqësore. Hollësishme pyes për fëmijën,
  çfarë ai ka frikë. Kërkon Baba Yaga-vrasin, mendoj se si të bëhet kjo

  (Nëna ime duhet të vrasin atë më parë në vetvete). Frikë se varet afër
  veshje kthehet në Koschei (apo ata janë atje tani
  Tregimet e modës horror), të përpiqet të bëjë atë qesharak apo hequr tërësisht nga
  pamje. Asnjëherë mos ndëshkuar një fëmijë nga frika e tallje apo
  ajo.