Për bark dhimbje nuk


 • Bifiform Foshnja

 • Bifiform Foshnja
  Një rol të rëndësishëm në zhvillimin e një ndihmon tretjen e ushqimit të shëndetshëm luan zorrëve microflora. Formimi i microflora normale ne traktin gastrointestinal te sapolindur - një proces kompleks. Ndikim të madh në mënyrën se si ajo e bën lindjen e fëmijës (sepse fëmija kalon nëpër kanalin e lindjes, prindi merr microflora), tipi i ushqimit të një të porsalindur dhe mjedisit të saj në fazë të hershme. Bebet lindur natyrshëm dhe për të marrë qumështin e gjirit, ky proces është më harmonike. Në përcaktimin e microflora normale të fëmijës janë të bifidobacteria veçanërisht të rëndësishme. Numri i bifidobacteria në zorrë e fëmijës i cili është gji po rritet me shpejtësi në javët e para të jetës së tij, dhe përfundimisht është 80-90% e të gjitha organizmave.

  Në të njëjtën kohë, fëmijët të cilët janë shishe të ushqyer apo të përziera, formimin e microflora më kompleks dhe i gjatë.

  Në rrezik për mungesë ekuilibri e zorrëve microflora janë fëmijë të nënave që kanë pasur komplikime të ndryshme në shtatzëni dhe lindje, e parakohshme, dhe fëmijët të cilët janë shishe-ushqyer. Ftohjet, futja e shpejtë e ushqimeve plotësuese mund të çojë gjithashtu në balancimin e florës zorrëve dhe si pasojë shfaqjen e çrregullimeve të zorrëve, dispepsi, siklet, ulur imunitetin.

  Shumë nëna nuk mund të gjejnë një shpjegim për fëmijën merak, natës "koncerte", dhimbje barku dhe oreks të dobët, ndërsa përgjigja mund të jetë "në sipërfaqe" - Gjëja çekuilibër të florës zorrëve.


  Vendimi mund të jetë probiotics - komplekset në bazë të baktereve të dobishme. Ata të rivendosur ekuilibrin e florës zorrëve dhe të ndihmojë për të normalizuar tretje. Për më të vogël rekomanduar për të zgjedhur modern, të përshtatura me karakteristikat e fëmijëve mjeteve microflora.

  Në pranverën e vitit 2009 në Rusi ishte një medikament për parandalimin e dysbiosis në foshnjat Bifiform baby - kompleksi probiotic për fëmijët nga ditët e para të jetës.


  Ekspertët danezë kanë krijuar një paketë në një shishe me dozimin tubth, kapak i cili janë bakteret probiotic. Mami është me fiksime fare e thjeshtë të mbuluar dhe të shkundur shishe - dhe pezullim probiotic për foshnja e saj gati!

  Foshnja Bifiform rekomanduar për të marrë një herë në ditë për 10 ditë.

  Për bark ishte e shëndetshme, probiotic do të na ndihmojë!

  Lexo më shumë mbi www.bifiform.ru

  Para përdorimit, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.