Pse Adoleshentët pyut katër përgjigje të mundshme


 • Mundësia e parë, "Pra, vetëm çfarë tjetër për të bërë? Të gjitha - dhe unë "
 • Mundësia e dytë: "E pra, ne nuk jemi vetëm mbledhur këtu"
 • Mundësia e tretë ", Dasha, ndoshta birrë - dhe park?"
 • Opsioni i katërt, "Dhe tani unë kam origjinal"

  - Për birrë? - I pyetur shoku i tij Kostya.
  - Ndoshta një pushim sot?
  - Oh, ju doni të vazhdoni maratonë tonë birrë!

  Është dialog mjaft interesante, dhe besimin mua, kjo është absolutisht e vërtetë. Unë nuk e shpiku dhe kap posaçërisht për këtë material. Dhe që unë kohët e fundit kishte mbaruar shkollën dhe pa kush, ku dhe si për të pirë, ku dhe si kanë mbledhur dhe se duke bërë kështu i freskët në kujtesën e lehtë mund të përgjigjem në këtë pyetje.

  Pra, si për t'iu përgjigjur pyetjes "Pse e keni pirë?" Më adoleshentët.

  Mundësia e parë, "Pra, vetëm çfarë tjetër për të bërë? Të gjitha - dhe unë "

  Sipas mendimit tim, kjo është çmenduri. Sigurisht, unë e kuptoj se shumica e të rinjve janë në vazhdën e kolegëve të tyre. Por pse verbërisht ecin çdo ditë në dyqan për të blerë një shishe birrë dhe pastaj tregoni miqve se çdo ditë e më shumë dhe më e vështirë për të marrë nga shtrati?

  Për shkak se shumica e të rinjve të pirë, sepse ata nuk kanë asgjë për të bërë, dhe një shishe birrë thjesht merr kohën e tyre të lirë. Dhe të shkojnë në seksionin e sportit - kjo është, ju e dini, puna e vështirë nuk duhet të jetë. Më mirë për t'u ulur në stol në hyrje dhe pirë birrë.


  Mundësia e dytë: "E pra, ne nuk jemi vetëm mbledhur këtu"

  Pra takohen të rinj kur shkon në shtëpitë e miqve duke lënë prindërit. Unë vetë e mori atë dhe thonë kështu hapur. Pas këtyre festave ju në të takeaway mëngjes qese të mëdha mbeturinash me shishe të birrës, vodka dhe bimëve të tjera. Por kur keni me vete, kreu dështon mendova: "Kjo është ajo, u mblodhën për të pirë dhe të thyer tualet në banjo?". Po, këto janë kryesisht kujtimet e shumicës së adoleshentëve.

  Guys nuk do të flasim, por vetëm një i pastër departament pak verë counter pije dhe diku për të fjetur në një rrogoz në sallë, si dhe të gjejnë forcën për zvarritje në shtrat, nuk mund.

  Kjo quhet një bit.

  Mundësia e tretë ", Dasha, ndoshta birrë - dhe park?"

  Kjo është më popullor në momentin kur një i ri shkon diku me një vajzë. Sipas tij, në birrë të ftohtë, dhe të komunikojnë më lehtë. Si për të "komunikuar" ende mund të konkurrojë, por "cool" - është e tmerrshme. Me ndershmëri. Ndoshta ju sapo u takuan një djalë të 13 apo 14 me një shishe në duart e tij. A është kjo normale? Por më interesante është se vajza para se ai do të sillet në mënyrë agresive dhe të vijë në shtëpi, "sewn" në dhomë, nëna ime nuk ka dëgjuar erën e HOPS frymëmarrje. Shpesh argumenti i parë me prindërit fillojnë për shkak të pirjes së duhanit dhe të pijshëm.

  Opsioni i katërt, "Dhe tani unë kam origjinal"

  Kjo tha, unë e kuptoj se përgjigja është po, në qoftë se unë kam një ditë pushimi, ju duhet për të pastruar përbërjen e birrës apo të shkoni në dyqan për një shishe vodka. Ajo vodka. Well si adoleshentët qëndruar në birrë, por jo. Vodka i lartë veshin poshtë dhe kushton më pak se një shishe pak e birrës. Dhe çfarë efekti? Pini një shishe. Kushdo që nuk është shumë e mirë, thotë: "Le askush." Miqtë mendoj: E pra, një herë jashtë, është e mundur dhe një tjetër.

  "Dhe çfarë janë pasojat?" - Le ta marrin në pyetje. Pas p'yanok shpesh i ri nuk duket në shkollë, duke filluar të kalojnë mbrëmje mbi një shishe birrë, harrojmë çfarë mësimet dobësuar shëndetin e tij. Shumë njerëz unë e di se nuk mund edhe të drejtuar një xhiro rreth stadiumit, por të gjithë luajtur futboll, sepse atje nuk mund të kandidojë dhe të ecin.

  Për të përmbledhur, unë do të doja të jap një argument bindës. Teen i cili fillon prish dikë me pije, shpesh thjesht injorojnë dhe nganjëherë, sipas një pintë e alkoolit qëndron një përvojë të madhe. Me këto guys vështirë për të komunikuar, dhe ata janë të paktë që e duan.

  Mos harroni: "bëni Shumica e krimeve të dehur".

  Mendoni se ajo.

  Informacion nga neni Dennis Misyuli "Pse pi adoleshencë?".