Si për të kuruar autizëm pashërueshme


  • Çfarë është autizmi?
  • Trajtim tradicional: një fund i vdekur
  • Të marrë nga homeopati qorrsokak

  • Çfarë është autizmi?


    Para së gjithash, kjo nuk është një sëmundje, por një varg i sëmundjeve të ndryshme neurologjike dhe çrregullime të sjelljes, e kombinuar disa karakteristika të përbashkëta: shkelja i rëndësishëm i funksioneve sociale dhe komunikuese të fëmijës dhe rënia e interesit në socializing me të tjerët.

    Një fëmijë që vuajnë nga autizmi, pothuajse të paaftë për të vendosur marrëdhënie me njerëz të tjerë, shoqërinë dhe mjedisin, gjendja e saj është praktikisht e pamundur të trajtimeve tradicionale. Pacientët shpesh gjeti shkelje të fëmijëve të komunikimit jo-verbal, mungesa e kontaktit sy, gjeste paraqet pazakontë dhe i çuditshëm.

    Në shumicën e rasteve, fëmijët autistic përjetuar probleme të rëndësishme të fjalës, dhe mungesa e fjalëve nuk është e mbushur gjestet apo shprehjet e fytyrës.
    Fëmijët me gjuhë normale e zhvilluara refuzojnë të komunikojnë, nuk e shikoni në sytë e palës tjetër dhe nuk tregojnë interes në bisedë, dhe gjuha e tyre është e mbushur me përsëritjen e frazat e njëjta, fjalët apo rrokjeve.

    Para së autizmit, si një sëmundje duke folur vetëm rreth 60 vjet më parë, por në ato ditë çrregullime të tilla ishin tepër të rralla. Sot përhapjen autizëm në krahasim me shkallën e epidemisë që përfshiu botën, dhe numri i fëmijëve të prekur është tashmë një në 200.


    Në disa vende, statistikat bëhet edhe më e frikshme - Britania, për shembull, një fëmijë i sëmurë me 60.

    Arsyet për rritjen e shpejtë në autizmit incidenca nuk është kuptuar plotësisht. Lëvizja akuzon kundërshtarët e imunizimit në vaksinën e përmbajtur në vaksinat dhe helmim nga zhiva që me të vërtetë i jep një tablo të ngjashme të sëmundjes. Helmim Mercury mund të ndodhë në mënyra të tjera - përmes amalgamë merkur nënë mbushjet prodhimet e detit të ndotura, mbeturinat industriale, pesticidet, materiale të ndryshme sintetike dhe ilaçe.


    Trajtim tradicional: një fund i vdekur

    Mjekësi konvencionale është pothuajse në gjendje të ofrojë ndonjë drogë për trajtimin e autizmit.

    Shumica e pacientëve të përshkruara stimuluesve (të tilla si "Ritalin") dhe antipsychotics ("risperidone"), të cilat mund të shtypin vetëm simptomat dhe e bëjnë situatën më të durueshme për prindërit të cilët kanë për të edukuar fëmijën antisociale.

    Ky trajtim nuk do të kontribuojë në zhvillimin e gjuhës në formimin e pacientit apo kontakt me botën e jashtme, ajo vetëm mund të bëjë një fëmijë më pak agresive dhe i shqetësuar, më i përshtatshëm për të tjerët. Për këtë komoditet, megjithatë, duhet të paguajnë një çmim të rëndë - efektet anësore të barnave tani peshoj më shumë efektet e tyre pozitive.


    Të marrë nga homeopati qorrsokak

    Alternative ilaçe fëmijë mahnitëse, si në shumë raste të tjera, ka naturopathy dhe homeopati.

    Trajtimi i autizmit metoda natyrale të bazuar në tri shtylla:

  • dietë strikte pa gluten dhe kazeinë;
  • terapi të sjelljes;
  • homeopati.
  • Studimet tregojnë se sistemi i tretjes është i paplotë autistic - ajo nuk është në gjendje për të thyer shumë proteina, me vështirësi e madhe lind në ndarjen e molekulave të gluten (proteina që gjendet në shumicën e kokrra) dhe kazeinë (proteina qumështi). Muret e zorrët në pacientët autikë përshkueshme sepse molekulat e patrazuar, në gjak dhe aktin për trurin e fëmijës si opiateve, duke shkaktuar varësinë e drogës nga ushqime niseshte dhe produktet e qumështit.

    Prindërit e fëmijëve autikë janë të vetëdijshëm se fëmijët e sëmurë shpesh refuzojnë ndonjë ushqim tjetër përveç atij që sjell atyre kënaqësi narkotike.

    Ata pini qumësht në sasi të mëdha dhe vetëm hanë miell për të përsëri dhe përsëri të shkaktojë një ndjenjë të eufori dhe qetësim, përmes të cilit ata janë të mbyllur në botën e tyre të gënjeshtërt.


    Në këtë rast, si në varësisë zakonshme, prindërit duhet së pari të marrë larg drogës droguar fëmijës. Translate për të dietë me autizm pa gluten dhe kazeinë nuk është e lehtë, por pa atë terapive të tjera mund të japin rezultat të vetëm të përkohshme dhe të paqëndrueshme sepse fëmija ende mbeten nën ndikimin e mendje-numbing substancave të ndërgjegjes. Nga vetë, dietë nuk do të kuruar pacientin, por ajo do të krijojë kushtet e nevojshme për trajtim.

    Shumë çrregullime zhvillimore në autizëm të përgjigjet edhe për trajtim homeopati klasike, homeopat nëse një qasje individuale për çdo rast dhe është në mesin e dhjetra të drogave është e vetmja gjë që vjen në këtë fëmijë. Autizmi Trajtimi - punë e gjatë dhe i përpiktë, të cilat mund të duhen muaj para se rezultatet e para, por ajo çon në një rezultat i mrekullueshëm, nxitjen e zhvillimit të gjuhës dhe socializim, duke shkaktuar dëshirën e fëmijës për të vendosur kontakte me të tjerët dhe duke zhvilluar aftësitë e komunikimit.

    Gjatë trajtimit homeopatik mund të sigurojë terapistët paçmuar fjalës punë asistencë, Audiologists, terapistët fizike dhe psikologët e fëmijës.

    Ajo do të shpejt të të bërë për kohën e humbur dhe formën e aftësive bisedor dhe sociale të fëmijës. Autizmi Trajtimi duhet të jetë gjithëpërfshirës, ​​ajo nuk mund të kufizohet vetëm dietë të dhëna të nevojshme, duke marrë ilaçe homeopatik ose terapi të sjelljes.

    Autizmi - kjo nuk është një dënim. Fëmijët autistic mund dhe duhet të trajtohen.

    Informacion nga artikujt homeopat Ksenia Mikhailova "The kurë kurë autizmi?".