Boy ose Girl


 • Si është fekondim?
 • A doni një djalë?
 • ... Ose një vajzë?
 • Këshillat se si të krijoj një fëmijë të gjinisë së dëshiruar - shumë, por natyrisht nuk ka një qind për qind. Dhe për të kuptuar në mënyrë të veçantë të gjitha këshillat duhet të dini se si ndodh fekondimi.


  Si është rreth plodotvorenie?

  Ky proces mund të krahasohet me ruletë në kazino, ka vetëm 1 top rrotullon rreth dhe zgjedh për të qëndruar aty ku ishte, dhe pastaj anasjelltas vezë me X-kromozom është në grua fallopiane tub dhe pret derisa një spermë merr për të dhe mbajtur fekondimit. Dhe si do të këtë spermë - X-kromozom mbante një vajzë ose Y-kromozom nga e cila një djalë - është i panjohur.


  Por disa metoda të thjeshta për të bindur pak fat lady. Sigurisht, një proces i suksesshëm i konceptimit - kjo është një fitore, por opsionet për shumë prindër ende mund të mendojnë.

  Kështu që ju me të vërtetë duan të kanë lindur djalë :

  Faza 1:

  Detyra juaj - për të rritur numrin e spermës me Y-kromozomeve për këtë:

 • të përmbahen nga seksi për 3-4 ditë para ovulacionit, ajo do të rrisë numrin e përgjithshëm të spermës.
 • të paktën një javë para se njerëzit konceptim duhet të ndalet veshur rroba të ngrohur, të marrë një dush të nxehtë apo edhe disi të mbajtur testiseve të ngrohtë, këtu, nga rruga, mund t'i atribuohet një udhëtim të përhershme në një makinë.


 • para konceptimit njerëz kanë një filxhan kafe, për të rritur numërimin e spermës.
 • konceptim duhet të bëhet vetëm një herë në ditën e ovulacionit (cikli 14-ditore), dhe pastaj duhet të përdorin prezervativë.
 • më efektive nga prapme.
 • Të përpiqet të mbajë sa më shumë një prelud për lirimin e spermës gjatë orgazmës ishte maksimale, ju duhet gjithashtu të hyjë si thellësisht të jetë e mundur në një grua gjatë raportit seksual.
 • pas raportit seksual grua duhet të shtrihem për 20 minuta.
 • Hapi 2:

  Ushqimi për ata që duan një djalë, pak më shumë mish, peshk, fruta, sidomos banane dhe qershi, fruta të thata, kajsi të thata veçanërisht, sodium ujë mineral, çaj, birrë (por sigurisht jo të abuzuar), verë, lëngje frutash.

  Dieta duhet të ndiqen për të paktën tre javë para konceptimit.

  Uruar vajzë:

  Faza 1:

  Sigurojë kromozomin X:

 • konceptim të bëhet 3-4 ditë përpara ovulacionit, sepse kromozomi X jetojnë më gjatë dhe shanset janë që pas tri ditësh, e zaplidnyat vezë është shumë më e lartë.
 • marrëdhënie shpesh ju dëshironi nga 5 deri në ditën e 8 të ciklit, dhe 9-11 dhe vetëm 1 në ditë. Nga 12-të deri 14-të ditës gjithmonë e përdorin prezervativë.
 • më mirë për të zgjedhur një klasik të përbëjnë një prelud dhe eksitim duhet minimal. Dhe gjatë raportit seksual nuk është e rekomanduar për të shkuar thellë.
 • Hapi 2:


  Ushqimi, i favorshëm për vajzat konceptim përfshin çaj, kafe, çokollatë, kakao, vezë mund të ha tepër, pasta pa maja bukë, perime, arra (jo kripë), sheqer, mjaltë, erëza, bllokim. Për të reduktuar konsumin minimal të kërkuar të mish, peshk, tymosur dhe kripë. Frutat mund të hahet çdo gjë përveç kumbulla, banane, kajsi, qershi dhe portokall.

  Gjithashtu ka shumë të rastësive që shkencëtarët janë duke u përpjekur për të provuar ose hedh poshtë disa prej tyre madje duke arritur qesharake - në fshatra dhe madje edhe sot e këshilloi gruaja i ri vë në shtrat para se harqe konceptim dhe kombinezon ndaj vajzave dhe makina, kapele të ushtrisë - nëse planet djalë .

  Disa studiues besojnë se të gjithë të përcaktojë numrin. Nëse një grua edhe vite numër, konceptues një vajzë duhet të planifikojnë për edhe muaj duke filluar në shkurt (nëse mosha e çuditshme - vajzat konceptuar edhe në muajt e çuditshme). Për djemtë, përkatësisht, varësia është i kundërt.

  Deri më tani nuk ka prova se këto metoda të vërtetë punon dhe çfarë jo. Pra, të gjitha varet vetëm rastësi.

  Një mënyrë që vetëm sot është i rëndësishëm - Y-injeksion i spermës në vezë - në shumicën e vendeve është e ndaluar.