Miratimi i Fëmijëve


 • i adoptuar
 • Cila është procedura për adoptim

 • Adoptim

  Ndërsa prindërit pa fëmijë pa nevojë të kalojnë kohë në zyrat mjekësore, fëmija e tyre të shumëpritur mund lindur tashmë.

  Të jetimore ruse jetojnë dhjetëra mijëra fëmijë.

  Pa dyshim, adoptimi si një mënyrë për t'i dhënë fund mungesës së fëmijëve - hap
  i jashtëzakonshëm. Hello World vet, fëmijë e gjakut shumë,
  zakonisht të shoqëruara me ankth, por kjo është një gjë e natyrshme. Si
  Mami të doja të them, "të gjithë të lindur." Por jo të gjitha të miratojë. Ndonjë
  Një person normal do të mendoj shumë të vështirë para se të marrë përsipër
  se përgjegjësia. Për më tepër shumë arsye për dyshim.

  Për shembull, sëmundjet trashëgimore dhe alkoolizmi. Frika nuk
  pabazë, sepse "të shëndetshme" në mesin e të burgosurve jetimore
  vërtet pak dhe për të marrë kujdes ata shpesh shtet
  paturpësisht nga prindërit të pijshëm. Një e kaluara në këto fëmijë dhe bëri tmerrshme
  prandaj zhduket pa lënë gjurmë, duke mos lënë gjurmë në shpirt, ajo nuk mund të.

  Por shikoni atë nga një kënd tjetër. Këta fëmijë kanë nevojë
  vëmendje, mjekë të mirë, këshillim dhe i thjeshtë
  dashuri. Edhe në një jetimore, ku situata është larg nga shtëpia e vërtetë,
  gjendet në bodrum zavoshyvlenymy fshij disa muaj
  kthehet në fëmijët e mira qeshur.


  Të cilat mund edhe të shqyrtojë
  numërimin e familjes për të cilët fëmijën kujdestare - një shumëpritur dhe
  vetëm!

  Cila është procedura për adoptim

  Procedura e miratimit të kësaj tregon shumë që sugjeron
  Përfundimet qarta: sistemi është zhytur në burokraci dhe ryshfet,
  dhe kështu zinxhiri komandues do të shkojë një kohë shumë të gjatë. Megjithatë, më
  nga këto histori tregon për fatkeqësitë adoptuesit Perëndimor që
  natyrisht, procedura e miratimit ndërkombëtare në të drejtën tonë të përshkruara
  keq. Prindërit adoptues ruse mund të shpresojnë për më të mirën.

  Aplikantët duhet së pari të aplikojë për kujdesin dhe
  popechitelsta (ku për të gjetur atë, thonë komitetin lokal

  formimi). Me një nevojë për të sjellë një kopje të pasaportës dhe certifikatën e
  certifikatë martese zënë të strehimit, të ardhurat dhe dokument
  raport mjekësor mbi shëndetin.


  Vizita e ardhshëm është që të presë për një organ përfaqësues
  kujdestaria. Vizitor (zakonisht kujdes ne angazhuar gratë)
  do të kontrollojë kushtet dhe mënyrën e jetesës të adoptuesit potencial, dhe
  Përgjithshëm - dotoshno do të kërkojë atyre arsyet e miratimit.

  Kjo është ndoshta e pakëndshme. Prindërit adoptues, në fakt, kanë
  provojnë se ata duan të marrin fëmijën në familje, jo për minutë
  tekave dhe jo e mirë, por synimet serioze dhe të mira.
  Por njerëzit

  i cili shpiku dhe kryerjen e procedurës edhe mund të kuptohet. Ata
  përgjegjës për mirëqenien e fëmijës, dhe në qoftë se miratimi do të
  pasuksesshme, ata do të jenë fajtor too. Këtu padashur bëhen më
  pedant! Prandaj është më mirë për të akorduar si ju, dhe
  Realiteti kontrolluar lady përgjithshëm objektiv, ju thjesht shkoni për të
  mënyra të ndryshme.

  Ligji nuk bën ndonjë kufizime në sasinë e të ardhurave dhe zona të strehimit.
  Ka contraindications qarta janë vetëm mendor
  çrregullim, aftësisë së kufizuar, varësia e drogës dhe alkoolizmi adoptuesi -
  të gjitha që është lënduar objektivisht për të rritur një fëmijë.

  Megjithatë, në qoftë se rezulton se familja jeton në varfëri dhe afër inspektorit

  vështirë se gjen qëllimin për të miratuar një fëmijë dhe realist i denjë
  mbështetje. Nuk është e lehtë dhe do të duhet të femrave të vetme ose burrat.
  Formalisht, të drejtën për të miratuar fëmijë ata janë të barabartë me të çifteve të martuara.
  Por në fakt jo aq e lehtë për të bindur vërteton se fëmija do të
  edhe në një familje të vetme-mëmë.

  Dallimet Golf veçanërisht i madh se fjala e tij duhet të them
  User jetimore dhe të afërmit (gjyshja, tezja) fëmijë. Megjithatë, e tyre
  Opinion megjithëse konsiderohet, por nuk është konsideruar kritike. Por nëse fëmijës
  më të vjetër se 10 vjet nuk kanë dashur të shkojnë në një familje të re, miratimi nuk do të jetë i saktë -
  Njeriu nuk mund të imponohet kundër vullnetit të prindërve të tyre.

  Por ndoshta
  në mënyrë që fëmija është vetëm me të vërtetë dëshiron, por kujdestaria krejtësisht të ndryshme
  pikëpamje. Çfarë atëherë? Gjykata duhet të zgjidhë mosmarrëveshjen. Procedurat ligjore
  Miratimi i një ligji të futur kohët e fundit. Ajo është e shpërndarë jo vetëm në
  Rastet e diskutueshme - të adoptojnë një fëmijë në gjykatë tani plotësisht bajpas
  e pamundur. Ka një arsye: në këtë situatë me pamje
  Ana nuk ka dëm.

  Megjithatë, rendi i ri gjeti shumë kundërshtarë. Gjykatat tani
  frika të tronditur dhe aty ishin që adoptuesit duhet të presë për e tyre
  kthehet pothuajse vjet. Ajo doli, e shqetësuar për asgjë - gjyqtar
  zakonisht trajtojnë raste të tilla me të kuptuarit dhe duke u përpjekur për të shmangur

  shirit.

  Sigurisht dëshira e njerëzve për t'u bërë prindër fëmija. Por i shëndetshëm
  Të sapolindurit nënat e të cilëve nuk pranojnë të drejtën në spital,
  më pak se i gatshëm për të miratuar fëmijë të tillë. Për të nxitur këtë
  lajm - jo shumë e mirë. Por, sinqerisht, ajo vetëm mund
  gëzohen.

  Ju mund të miratojë radhë një fëmijë më të vjetër. Megjithatë kjo ndodh
  njerëz në pritje për një kohë të gjatë fëmijën "e tij". Për shembull, një familje me një mesatare
  band dëshiron të adoptojë një djalë Yakut. Kjo jetimore lokale
  me të vërtetë nuk mund të jetë. Megjithatë, ajo mund të korrigjohet.

  Fëmijët dhe moms e tyre të ardhshme dhe baballarët tani janë duke ndihmuar për të përmbushur
  kompjuter.

  Secili nga 89 rajone ruse është një bazë të dhënash të
  jetimët, dhe 45 banka të tilla janë të lidhur në një rrjet të përbashkët (pjesa tjetër, shumë
  së shpejti ajo do të lidhë). Me re të Fëmijës teknologjisë kërkimi
  tani merr vetëm pesë minuta.

  Por makinë është një makinë. Ajo ishte për të punuar për të zyrtarisht
  Karakteristikat: gjinia, mosha, ngjyra e syve. Pamja është sigurisht e rëndësishme.
  Por dua ndjenjat si irracionale dhe analiza makinë jo në dispozicion.
  Drejtori i jetimores më tha në lidhje me një çift i martuar i cili ka qenë
  synim të fuqishëm për të gjetur djalin e tij. Një vit më parë, këta njerëz ishin të lumtur
  prindërit e dy motrave. Dhe kjo histori është aq e lehtë me mend,

  jo përjashtim.

  Kështu, rekomandimi kompjuter më tepër një pikënisje, por jo
  jo si një zgjidhje gardian. Një zgjedhje natyrisht, kanë një zemër.

  Ulur në të cilin rast është dëgjuar në adoptimin
  duhet të jenë të mbyllura. Të gjithë pjesëmarrësit paralajmëruar paraprakisht për
  përgjegjësia penale për zbulimin e miratimit. Zbuloj
  sekret vetëm sapo i lirë për prindërit.

  Nëse familja është marrë edhe si një fëmijë në rritje deri, vështirë se
  A ka kuptim për të bërë këtë sekret. Por kur i adoptuar hrudnychok,
  prindërit janë të ballafaquar me një zgjedhje shumë të rëndë. Shumë
  me dashje të dhënë këtë fëmijë një gjaku: gruaja e parë 9

  muaj është nën rroba jastëk, pastaj shkoi në një qytet të afërt të "lindë një mik mjeku." Ligji i lejon fëmijës për të ndryshuar jo vetëm
  emri dhe mbiemri, data e lindjes, por edhe brenda tre muajsh
  (Ju lutemi të vënë këtë lloj duhet menjëherë të kërkojë në gjykatë).


  Por, pavarësisht gjithë këtyre mashtrimeve, edhe pse shpesh në mënyra të papritura
  pops up. Shoku i këtij lajmi mund të ndodhë edhe në të rritur
  njeri. Dhe lajm fëmijë që nëna e dashur dhe baba -
  duket të jetë një fatkeqësi. Sidomos nëse ai gjen më shumë për
  Kjo palë e tretë. Ka pasur edhe raste kur për shkak të testit

  shoku fëmija nuk mund të jetë më shumë dhunë dhe u zhvendos në
  jetimore. Miratimi mister anulluar deri mbledhura, por mësuesit (dhe
  tonë dhe të huaj) tani mohuar pothuajse unanimisht nga prindërit
  zbatimi i tij praktik. Nuk është diçka për të menduar.

  Sot në numrin e fëmijëve në jetimore me një numër të jetë e mundur
  jetimët reale la pas Luftës së Dytë Botërore ...

  Në mesin e shumë forma të kujdesit të jetimëve (kujdestari, fëmijë
  Fshati-SOS, familje përkujdesëse ...) miratimi është më e mirë
  kusht për lindjen e një familjeje të re: fëmija është emri
  prindërit kanë të drejtën e hapësirës që jetojnë, dhe psikologjik i saj dhe

  Formimi social përgjegjës i familjes së zakonshme
  fëmijë.

  Miratimi Post ka kohë që janë mbyllur në vendin tonë. Dhe ende
  njerëzit nuk e gjithmonë e di se ku për të marrë informacion. Këshillë
  Njerëzit e paaftë në këtë çështje, shpesh duke rezultuar potencial
  adoptuesit në konfuzion. Një rast ku përkatës
  i gruas dissuaded nga miratimi, duke deklaruar se të gjithë fëmijët
  Morons jetimore dhe ajo do të vuajnë një jetës. Vetëm 8 vjet
  ajo vendosi të marrë fëmijën, jo duke dëgjuar për këshilla "të mirë" dhe i lumtur
  Tani me fëmijën e tij të shumëpritur.

  Nëse ju keni bërë një vendim i prerë, veçanërisht të mbrojtur veten nga

  ata të cilët kanë një qëndrim negativ për këtë, të paktën në mënyrë që të mos
  hedh hije takimin e ardhshëm të djalit të vogël apo vajzën birësuese.
  Konsultoheni me një specialist i kujdestarisë, psikolog fëmijë,
  Lexoni libra mbi psikologjinë dhe edukimin e fëmijëve.

  Në Perëndim, së bashku me familjen shpesh sollën fëmijë nën kujdestari
  vende të tjera. Pas luftës në Kore dhe Vietnam, shumë amerikanë,
  shërbeu në ushtrinë miratuar mijëra të jetimëve Vietnamese dhe koreane. Në
  Procesi ynë miratimi vendi nuk ka arritur ende një shkallë të tillë.
  Specialistët e kujdestarisë madje festuar disa
  të zvogëluar numrin e birësimeve. Përveç arsye ekonomike dhe

  legjislacioni i papërshtatshëm, ne duhet të mbajnë në mendje paqartë
  qëndrimet e publikut ndaj familjeve që kanë marrë kujdesin e fëmijëve. Saktësisht
  sepse shumica e prindërve të fshehur miratimin e fshehtë.

  Megjithatë, shumë familje janë të kënaqur me "të huajt" fëmijë ...

  Informacion nga artikullin "Ku janë fëmijët? Nuk ka të huaj dhe "i tyre.