Në prindërve nervor, fëmijët vuajnë më shumë


Ky përfundim erdhi një grup i shkencëtarëve britanikë nga Universiteti i
Rochester udhëhequr nga Dr Mary Caserta. Ata së pari e kishte
Studimi, i cili i ndihmoi ata të vendosin se në mes emocional
Si prindërit dhe fëmijët e sistemit imunitar të një të drejtpërdrejtë
Varësia.
Shkenca shërbëtorët e shpjegoni faktin se fëmijët janë shumë të
nervore të ndjeshme si etërit dhe nënat dhe theksohet ato,
duke reduktuar imunitetin e fëmijëve.


eksperiment, i cili zgjati tre vjet dhe të kushtojë 64.000 $ në., ishte
përfshirë 169 fëmijë dhe prindërit e tyre. Çdo gjashtë muaj psikiatërve
vlerësuar si të rriturit. Duke kalimit të provimit, prindërit duhet
në mënyrë të pavarur janë regjistruar të gjitha rastet e sëmundjeve të fëmijëve.


rezultat, shkencëtarët kanë gjetur se brezi i ri në familje
të prirur për stres, është shumë më shumë gjasa të përjetojnë probleme shëndetësore.

Hulumtuesit
besoj se të dhënat do të shërbejnë ato për prindërit e trazuar
një rast për të reflektuar mbi natyrën e shqetësimeve të tyre dhe të ndaluar nervor
nga xhingërima. Pas ndikimit të tyre vetëpërmbajtje pozitiv jo vetëm
shëndetin e fëmijëve, por edhe për shëndetin e tyre, imunizuar
sistemi i parë vuan nga stresi, pavarësisht nga mosha
njeri.

Nën ndikimin e emocioneve ju mund të përjetojnë një shumëllojshmëri të
infeksion, SARS, herpes, mëllenjë. Ndonjëherë ankthi çon në
depresioni, ushqimi parregullt, pagjumësi, psikologjik


pafuqisë dhe apati.

Mund të konkludohet se
gjetjen e mënyrave për lehtësimin e stresit - është një mënyrë për të marrë kujdesin e
shëndetin e tyre. Përveç kësaj, një qëndrim të relaksuar në jetë ndihmon më gjatë
të mbetet i ri.

Jo shumë kohë më parë, studiuesit gjetën: asgjë moshave
trup si stresi kronik, i cili shkakton ndryshime të pakthyeshme në
nivel qelizor. Nerva veçanërisht dëmshëm shtesë për gratë
Trupi - seksi i bukur që shpesh
merak, jetojnë 9-17 vjet më pak sesa femrat i qetë dhe
balancuar.

Shto se për shëndetin
brezi i ri mund të ndikojë edhe nënat të karrierës. Fakti
se një numër në rritje i zonjat vë

të pasurit një fëmijë "për më vonë", për shkak të punës. Kjo çon në faktin asaj
shumë gra fitojnë fëmijë pas përvjetorit të 30-vjeçare. Por
fëmijë dhe nëna e tij është e mbushur me probleme serioze.

Mjekët
argumentojnë se një fëmijë i lindur pas moshës 30 i rritur
shans për të lindur me defekte gjenetike dhe e pashërueshme
sëmundjet si skizofrenia.