Gravity ndaluar


 • Të jenë të kujdesshëm!
 • Çfarë ngarkesë të dobishme?

 • Nëse shtatzënia është e komplikuar nga kërcënimi (abort, lindje e parakohshme, etj), pastaj i veshur me një objekt të rëndë në një anë vetëm të rrisë ngarkesën në muskujt e pasme në një anë mund të shkaktojë dhimbje të mprehtë apo zhvendosin qendrën e gravitetit dhe të shkaktojë humbjen e bilancit.


  Të jenë të kujdesshëm!

  Me objekte të rënda në duart e tyre nuk mund të kandidojë, ngjit shkallët, bërë të kthehet të mprehta dhe hedhje, në situata të tilla, në mënyrë të konsiderueshme rrit rrezikun e shtrihen ligaments dhe bien.

  Nëse ju jeni ende në një apo tjetër arsye ashpërsisë së transferuar, të jetë vigjilent, të shikojnë për paraqitjen e simptomeve kërcënuese.

  Në ngarkesën e tepërt e trupit e një shtatzënë mund të përgjigjet veten duke dorëzuar të ashtuquajturat alarmet. Kur ato ndodhin grua duhet të kontaktoni gjinekologun tuaj për të gjetur arsye dhe, nëse është e nevojshme, sa më shpejt që të jetë e mundur të ndërmarrin veprime.


  Çfarë ngarkesë të dobishme?

  Nëse shtatzënia është duke u zhvilluar normalisht, gruaja mund të mbajë formën e saj duke ndjekur kurse të palestër për gratë shtatzëna. Në objektet e veçanta përfshijnë ushtrime për të forcuar muskujt tuaj krah me peshën e ndryshme, pesha të tilla.
  Të gjitha ushtrimet duhet të bëhet nën mbikëqyrjen e një mësuesi me përvojë, atëherë ata jo vetëm që do të sigurt, por edhe shumë i dobishëm.


  Trap optimale Pesha është 2-2,5 kg.

  Ushtrimet duhet të kryhet pas ngrohtë-up stërvitje, më mirë i ulur, jo në këmbë. Për shpërndarjen e duhur të ngarkesës gjatë ushtrimit të mbajtur tuaj të drejtë mbrapa. Përdorni shtangë dore duke bërë këto ushtrime më të efektshme, më mirë forcon muskujt e armëve dhe në mënyrë indirekte - dhe muskujt e mbrapa. Duart ndërsa duke u përdorur për të veshin më shumë peshë, duke reduktuar ngarkesën në anën e pasme.