Simulator për imunitetin


 • Anaferon

 • Anaferon

  Në dimër, çdo shëtitje fëmijë në ajër të pastër është një imitues i vërtetë për imunitetin e fëmijëve. Kjo është për shkak të faktit se mundësitë për të mbështetur dhe promovuar shëndetin e fëmijës në dimër mjaft të ndryshme se në verë. Nëse në verë efekt shëndetësor parësor është arritur nga banjot diellore dhe të ajrit dhe fortifikimit në dimër për të ndihmuar shëndetin vjen ftohtë.

  A mund të jetë i ftohtë e dobishme? - Prindërit e dinë se hipotermi - është një mënyrë e sigurt për të dridhura. Megjithatë, në dimër ngricat janë potencial serioz shëndetësor përmes sistemit thermoregulatory trajnim të trupit.

  Termoregulacionit - një organ automatikisht merrni përmirësua në regjimin rritur ndikimin e ngrohjes në ngrohjes dhe të ulët - në të ftohtë. Normalisht, ky proces merr një çështje e sekonda, por nën kontrollin e vazhdueshëm të temperaturës dhe lagështisë së mjedisit, duke krijuar prindërit moderne, aftësia e sistemit të termoregulacionit-së për të reaguar ndaj ndryshimit temperaturën e ambientit është ulur, sepse ajo praktikisht nuk ka trena nga lindja. Si rezultat - ftohjet e shpeshta shkaktohen nga episode e vetme e hipotermi sepse këmbët e lagësht ose draftin.

  Dimër lojërat aktive jashtë dhe ndihmojnë në forcimin e sistemit të termoregulacionit trupi e fëmijës dhe sistemin imunitar, si të ketë një numër të karakteristikave:


 • Së pari, tranzicioni të shpejtë nga të ngrohtë në shtëpi në rrugë të ftohtë dhe përsëri e bën fëmija vazhdimisht të përshtaten të hidhen temperaturën e ambientit.
 • Së dyti, ndikim i rregullt temperaturat mesatarisht të ulëta rrit rezistencën ndaj infeksionit.
 • dhe më në fund, termat "e butë të ftohtë", dmth temperatura e ambientit nuk nën 15-20 ° C, për të përmirësuar qarkullimin e oksigjenit dhe të gjakut mbushje.
 • Për të qëndruar fëmijë të shëndetshëm në të ftohtë është e nevojshme dhe e dobishme, por fëmijën e shëndetit të dobët që nuk ndjehen mirë. Sistemi i tij i termoregulacionit dobësuar seriozisht dhe të paaftë për të përballuar me të ngarkesës, sepse temperatura e ambientit hedhje "shoku" e trupit në vend të trenit të tij.

  Rregullimi i temperaturës së trupit fillon me vonesë, duke rezultuar në një fëmijë super shpejt (sidomos nëse prindërit kujdeseni të përpiqet të ngrohtë atë dhe e vënë atë në lëvizje pengesë dhe parandalimin e qarkullimit ajror sweaters trasha). Nëse ajo është në këtë lëvizje të shpejtë dhe djersitje, trupi i tij është në mënyrë aktive i jep off ngrohjes, që do të thotë se në fëmijën e parë të ndaluar ngrirë përgjithmonë.

  Duke ndihmuar fëmijë shëndetlig qëndrojnë të shëndetshme pa hequr dorë dimrit ecën? - Ne kemi nevojë për të filluar forcim verë, të kujdeset për një dietë të shëndetshme dhe të pajtueshmërisë me regjimin NPT. Kjo - mënyra efektive të trajnimit mbrojtjet e trupit, por pothuajse të gjithë kërkojnë kohë të rregullt dhe përpjekje.

  Por kur një fëmijë duhet të forcojë sistemin imunitar të shpejtë dhe efikase, ajo është e rekomanduar për të aplikuar immunomodulators. Fëmijët Anaferon referohet drogës që posedojnë pronat immunomodulatory dhe aktivitet antivirale.
  Ilaçet që përmbajnë doza ultra-ulët e përbërës aktiv që jep efekt butë në sistemin imunitar. Prandaj fëmijë Anaferon të përshtatshme për përdorim të zgjatur, duke e lejuar ju për të mbrojtur fëmijën e pothuajse të gjithë periudha epidemiologjike.

  Ecni për shëndetin e pa frikë e gjetjes të sëmurë!

  Diskutoni komuniteteve:

 • Shëndeti i fëmijëve pas 1 viti
 • Shëndeti dhe zhvillimi i fëmijëve nën 1 vit